Blic

ŽALI SE NA BOLOVE, ALI JE SPREMAN ZA OPERACIJU

Pevač Darko Lazić komunicira sa porodicom koja mu svakodnevn­o dolazi u posetu, kao i sa medicinski­m osobljem. Njegov organizam je stabilizov­an, pa je određen datum operacije noge.

- ekipa “blica”

Darko Lazić se uspešno oporavlja od povreda koje je zadobio u saobraćajn­oj nezgodi koja se desila 23. oktobra. On je trenutno u stabilnom stanju i spreman je za operaciju kuka koja će biti obavljena u sredu, 7. novembra.

- Tim lekara koji leči Darka je zadovoljan kako teče oporavak. Pevač je stabilno, komunicira sa porodicom koja mu svakodnevn­o dolazi u posetu, kao i sa medicinski­m osobljem. Žali se na bolove u nozi, ali je to normalno u njegovom stanju. Prima određene terapije koje su mu prepisane i sluša šta mu lekari govore. Kako mu je organizam sada bolje, spreman je za operaciju koja će biti obavljena u sredu. Njemu će operisati kuk i butnu kost. Lekari se nadaju da će sve proteći u najboljem redu jer nema naznaka da bi moglo drugačije da bude - kaže nam izvor iz KBC Zemun, gde se trenutno nalazi Lazić.

Kao što je “Blic” juče pisao, Darko sve vreme traži da vidi devojku Marinu Gagić čije prisustvo mu veoma prija i ona ga uvek oraspoloži. Darkovi otac i majka, Milan i Branka, svakodnevn­o odlaze u KBC Zemun, a nekad se desi da dođi i ujutru i uveče.

- Milan i Branka su veoma zabrinuti za sina i u ovom trenutku se mole da sa njim bude sve kako treba. Oni u bolnicu dolaze uglavnom ujutru, ali se desi da dođu i uveče kako bi proverili kako je njihov sin. Donose sve što mu je potrebno i sa lekarima razgovaraj­u o pevačevom stanju. Svi im govore da je Darko stabilno i da su zadovoljni kako se oporavak odvija. Svakako kod pacijenata kakav je Darko nije moguće dati precizne prognoze kako će se stanje odvijati, ali je jedan od lekara dao porodici nadu da postoji

Porodica Darka Lazića dolazi i nekoliko puta u toku dana da bi proverila kako je on i kako bi doneli potrebne stvari

šansa da Darko petnaestak dana posle operacije bude pušten iz bolnice - dodaje naš izvor.

Nedavno se za beogradske medije oglasila i Darkova devojka Marina Gagić.

- Darko oseća bol, ali bi ga mnogo više bolelo da nije stalno na lekovima. Samo još da mu operišu tu napuklu kost na desnoj nozi i sve će biti super rekla je pre nekoliko dana Marina.

Podsetimo, pevač je 23. oktobra ujutru doživeo tešku saobraćajn­u nezgodu kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. On je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavlje­no unutrašnje krvarenje.

 ??  ?? kolege i prijatelji se mole za darka i Često dolaze u bolnicu da saznaju kako je darko lazić sluša lekare u kbc zemun
kolege i prijatelji se mole za darka i Često dolaze u bolnicu da saznaju kako je darko lazić sluša lekare u kbc zemun

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia