Blic

Englezi zbog „delija“ostali na „Marakani“

FANOVI LIVERPULA ODUŠEVLJEN­I ATMOSFEROM NA “MARAKANI”

-

Crvena zvezda Beograd, pola sata posle meča. Idite kući već jednom, da možemo da krenemo objavio je na Instagramu jedan od navijača crvenih.

Uobičajena praksa za gostujuće navijače koji dođu u Beograd je da sportski objekat smeju da napuste tek kada se potpuno isprazni ostatak stadiona. Liverpulov­i navijači su posle poraza od Crvene zvezde na „Marakani“(2:0) naišli na problem.

Naime, pristalice crvenobeli­h uopšte nisu pomišljale da napuste severnu tribinu. Dugo posle meča pevale su “delije”, i junaku Pavkovu, i klubu koji vole, a imale su i pesmu na engleskom. Prolazili su minuti i minuti (ukupno oko sat vremena dok se nisu razišli), a otprilike na polovini tog navijačkog, trećeg poluvremen­a jedan od navijača Liverpula je na Instagramu objavio sledeće:

- Crvena zvezda Beograd, pola sata posle meča. Idite kući već jednom, da možemo da krenemo.

“Delije” je pohvalio i El Fardu Ben.

- Sjajno veče. Pokazali smo da možemo da igramo protiv velikih timova. Igrali smo odlično i srećan sam zbog pobede. Imali smo 12. igrača - publiku. Kad igramo protiv ovakvih timova, nemamo šta da izgubimo, a i kada igramo pred našim navijačima, igramo na mnogo višem nivou. Od početka je bilo neverovatn­o. Od kako smo kročili na teren navijači su bili u delirijumu. Bilo je nenormalno. Ovo je najbolji meč u mojoj karijeri. Pobedili smo Liverpul. To je velika stvar. To je neverovatn­o. Najveći uspeh u mom životu - rekao je Ben.

Pristalice crveno-belih uopšte nisu pomišljale da napuste sever. Dugo posle meča pevale su “delije” i junaku Pavkovu i klubu koji vole

 ??  ?? navijači zvezde su napravili paklen ambijent
navijači zvezde su napravili paklen ambijent

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia