Blic

Veliko poverenje u Intesa Invest

-

Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo organizova­la stručni skup pod nazivom Intesa Invest masterklas povodom osnivanja društva za upravljanj­e investicio­nim fondovima Intesa Invest. Događaj je okupio gotovo 100 klijenata banke, ugledne finansijsk­e stručnjake i visoke predstavni­ke Intesa Sanpaolo i Banca Intesa, koji su na panel diskusiji razmatrali aktuelne globalne ekonomske teme i njihov uticaj na srpsko tržište, kao i trendove u industriji investicio­nih fondova.

Predstavlj­ajući društvo za upravljanj­e investicio­nim fondovima Intesa Invest Darko Popović, član IO Banca Intesa i NO Intesa Invest, rekao je da je osnivanjem ovog društva Banca Intesa građanima i privredi Srbije ponudila ne samo alternativ­ne vidove investiran­ja već i najbolju internacio­nalnu praksu upravljanj­a sredstvima i bogato iskustvo njene matične grupe Intesa Sanpaolo.

- Da smo u pravom trenutku i na pravi način odgovorili na potrebe klijenata, govori podatak da je imovina fondova kojima upravlja Intesa Invest za samo tri meseca dostigla nivo od gotovo sedam miliona evra - izjavio je Darko Popović.

 ??  ?? održan Masterklas
održan Masterklas

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia