Blic

Stefanović promovisao diplomce Akademije

SMOTRA 16. KLASE COPO U SREMSKOJ KAMENICI

- M. M. M.

Među 214 novih pripadnika MUP-A koji su juče promovisan­i u policajce pripravnik­e nalaze se i dvojica mladića koji su van dužnosti sprečili razbojništ­vo.

Ovo je juče rekao potpredsed­nik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnji­h poslova Nebojša Stefanović u Sremskoj Kamenici.

- Ti mladi momci dali su inspiracij­u mnogima, pokazali su da imamo razloga da verujemo i poštujemo sve policajce. Znam da vi to znate, ali moja misija je da to zna cela zemlja, moj zadatak je da policajci budu poštovani - istakao je Stefanović.

On je rekao da sigurnost i bezbednost, bez kojih nema snažne države, rasta privrede i investicij­a, u najvećoj meri obezbeđuju policijski službenici i dodao da će država nastaviti da ulaže u poboljšanj­e materijaln­og statusa i uslova rada policije.

Ministar Stefanović, koji je u Centru za osnovnu policijsku obuku prisustvov­ao promociji diplomaca Kriminalis­tičkopolic­ijske akademije i polaznika 16. klase COPO u policajce pripravnik­e, istakao je da je njegova misija da policajci budu poštovani.

Ti mladi momci inspirisal­i su mnoge, kazao je ministar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia