Stefanović promovisao diplomce Akademije

SMOTRA 16. KLASE COPO U SREMSKOJ KAMENICI

Blic - - HRONIKA - M. M. M.

Među 214 novih pripadnika MUP-A koji su juče promovisani u policajce pripravnike nalaze se i dvojica mladića koji su van dužnosti sprečili razbojništvo.

Ovo je juče rekao potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u Sremskoj Kamenici.

- Ti mladi momci dali su inspiraciju mnogima, pokazali su da imamo razloga da verujemo i poštujemo sve policajce. Znam da vi to znate, ali moja misija je da to zna cela zemlja, moj zadatak je da policajci budu poštovani - istakao je Stefanović.

On je rekao da sigurnost i bezbednost, bez kojih nema snažne države, rasta privrede i investicija, u najvećoj meri obezbeđuju policijski službenici i dodao da će država nastaviti da ulaže u poboljšanje materijalnog statusa i uslova rada policije.

Ministar Stefanović, koji je u Centru za osnovnu policijsku obuku prisustvovao promociji diplomaca Kriminalističkopolicijske akademije i polaznika 16. klase COPO u policajce pripravnike, istakao je da je njegova misija da policajci budu poštovani.

Ti mladi momci inspirisali su mnoge, kazao je ministar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.