Očuh pedofil napio, pa obljubio pastorku (11)

MONSTRUM H. J. UHAPŠEN U BARAJEVU JER JE NAPASTVOVAO DETE

Blic - - HRONIKA - B. Bogosav

Muškarac H. J. iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je obljubio svoju maloletnu pastorku (11), saznaje “Blic”.

Obljuba devojčice dogodila se pre nekoliko dana u kući u kojoj je H. J. živeo, kada je njena majka ostavila devojčicu da spava kod njega.

- On je devojčici sipao vino u „koka-kolu“, nakon čega se devojčica više ničega nije sećala. Kada se ujutru probudila, boleo ju je donji deo stomaka, a na sebi i po donjem vešu videla je lepljivu tečnost - kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom. Manijaka je odalo pismo koje je devojčica napisala, a koje je pronašla njena majka.

U pismu nesrećno dete do detalja opisuje teror koji je preživelo.

- Majka je odmah alarmirala policiju, koja je pedofila uhapsila. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega je sproveden kod tužioca - kaže izvor “Blica”. Prema njegovim rečima, devojčica je bila veoma bliska sa pedofilom, manijak je, osim nje, na radaru imao i njenog mlađeg brata.

- H. J. se dugo zabavljao sa njenom majkom. Njena deca, maloletni dečak i devojčica, prihvatili su ga kao oca - štaviše, tako su ga i zvali. Bili su bliski vrlo - kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem. Niko, pa ni sama majka devojčice ni pomislila nije da je njen izabranik pedofil. Štaviše, dopuštala je deci da noće kod njega, da ih čuva...

- Majka je shvatila tek kada su se strašne stvari desile šta je H. J. radio. Naime, kada je dolazio kod njih njenom sinu donosio je jednu čokoladu , dok je devojčici uvek davao dve čokolade. Na sve načine pokušavao je da pridobije njeno poverenje - kaže izvor “Blica”.

Monstrum je bio blizak sa decom, koja su ga zvala ocem...

h. j. najpre omamio dete vinom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.