Blic

MAJKA I DEVOJKA HRABRE DARKA

PEVAČ SE OPORAVLJA U KBC „ZEMUN“

-

Pevaču Darku Laziću posle saobraćajk­e i operacija predstoji dug oporavak, a nakon što je preživeo emotivnu krizu, majka Branka i devojka Marina Gagić su mu glavna podrška.

Naime, kako saznajemo, pevačeva majka Branka i devojka Marina Gagić ne napuštaju bolnicu, te se Darkova mama trudi da naslednika svakodnevn­o bodri i hrabri da istraje u svojoj borbi.

- Darko je tek sada shvatio ozbiljnost saobraćajk­e koju je imao, kao i posledice svega. Preživeo je pravi šok i zapao u neku vrstu emotivne krize. Nije mu bilo lako da prihvati da mu je ugrađena proteza u kuk i operisana butna kost, sledi mu oporavak dug barem pola godine. Bio je očajan, svakakve misli su mu se vrzmale po glavi, a on ih je poverio majci i devojci otkriva naš izvor iz bolnice, i dodaje:

- One su mu dale snagu i po ceo dan su uz njega. Branka ga hrabri i bodri da istraje, govori mu kako mora biti jak prvenstven­o zbog ćerkice Lorene, koja jedva čeka da ga vidi. Ona se danima ne odmiče od njegove bolničke postelje i pored toga što misli o njegovim povredama, misli i na njegovo psihičko zdravlje, koje je takođe bitan faktor za oporavak. Nakon operacije kuka i butne kosti, uskoro će morati da stane na noge i prohoda pomoću pomagala i štaka, moraće da bude jak i mentalno spreman za borbu zaključio je naš izvor.

Inače, Darkovi roditelji Branka i Milan, kao i devojka Marina svakodnevn­o dolaze u KBC Zemun. Lazić je pre tri dana imao ozbiljnu operaciju koja je trajala šest časova, a lekari KBC Zemun pevaču su uspešno operisali butnu kost i stavili protezu u kuk.

Darko se četiri puta prevrnuo kolima u saobraćajn­oj nezgodi 23. oktobra kod rodnog Brestača i završio u livadi pored puta. Zbog tragova kočenja na putu policija je utvrdila da nije zaspao za volanom i da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

 ??  ?? shvatio ozbiljnost saobraćajk­e: darko lazić
shvatio ozbiljnost saobraćajk­e: darko lazić
 ??  ?? porodica i devojka svaki dan dolaze u bolnicu
porodica i devojka svaki dan dolaze u bolnicu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia