Blic

Kumu Ane Nikolić preti pet godina robije

KRIVIČNA PRIJAVA ZA ANDREU ANČEVIĆA (31) ZBOG KOKAINA I PIŠTOLJA

- M. Brkić, B. Bogosav

Andrea Ančević (31), venčani kum, obezbeđenj­e i bivši vozač estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, braniće se sa slobode za krivična dela koja mu se stavljaju na teret zbog droge i pištolja nađenih kod njega u restoranu.

Kako saznaje “Blic”, policija je protiv Ančevića podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku. Istragom će se utvrditi da li je Ančević prodavao kokain ili ga je držao za ličnu upotrebu, a Ančević će biti saslušan u tužilaštvu. On je pušten sa policijsko­g zadržavanj­a u kom se našao nakon što je policija u restoranu za proslave koji je on uzeo u zakup u junu ove godine na Zvezdari prekjuče pronašla dva grama kokaina, vagicu za precizno merenje, kao i pištolj koji se nalazio u šanku. Ančeviću se na teret stavljaju dva krivična dela: nedozvolje­no držanje oružja, kao i nedozvolje­na proizvodnj­a i držanje opojnih droga. Upravo zbog ovih krivičnih dela Ančeviću preti i do pet godina zatvora.

Kako je “Blic” već pisao, ovo hapšenje potvrdilo je reči izvora našeg lista bliskog porodici koji je još u junu, kada je Ančević ranjen u nogu ispred restorana “Početak”, rekao da je Ančević umešan u poslove sa narkoticim­a i da pištolj drži u restoranu u kom provodi većinu svog vremena.

- Još sa 16-17 godina upadao je u probleme sa drogom i bio je uhapšen. Otac mu je provodio više vremena po školama i po policiji nego igde. Ančević je imao i pištolj sa sobom, a kako sam čuo, nije ga držao u kući zbog porodice, već u tom lokalu rekao je u junu izvor “Blica” blizak porodici.

Podsećanja radi, na Ančevića su dvojica napadača pucala iz automobila, kako se pretpostav­lja, marke “reno klio” u večernjim satima ispred njegovog lokala 13. juna ove godine. Ančević je ranjen u nogu, a tom prilikom ranjena je i slučajna žrtva i gošća rođendana Aleksandra G. U policiji nije hteo da sarađuje. Prema saznanjima “Blica”, poznavao je svoje napadače i nije želeo da oda njihov identitet, kao ni motiv sukoba.

- On je na saslušanju rekao da ne poznaje napadače, rekavši da mu je prišao nepoznati muškarac dozivajući ga po imenu i pucao mu u nogu - dodaje naš izvor.

Andrea Ančević živi u porodičnoj kući u Leštanima sa suprugom Sanjom i njihovim šestogodiš­njim sinom Ognjenom. Sprat ispod živi njegov otac.

Andrea Ančević dobro je poznat policiji i ima više od 20 krivičnih prijava.

 ??  ?? nakon ranjavanja ančevića ana nikolić rekla da je prekinula saradnju sa njim
nakon ranjavanja ančevića ana nikolić rekla da je prekinula saradnju sa njim
 ??  ?? U restoranu koji je U vlasništvu ančevića nađeno dva grama kokaina, pištolj i vagica za precizno merenje
U restoranu koji je U vlasništvu ančevića nađeno dva grama kokaina, pištolj i vagica za precizno merenje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia