Blic

Upucan zbog podrške u likvidacij­i mafijaša

NOVA SAZNANJA O POKUŠAJU UBISTVA NA BEŽANIJSKO­J KOSI

- M. Brkić

Crnogorski državljani­n Drago Božović (20), koji je teško ranjen u kriminalno­j sačekuši, povezan je sa jednom likvidacij­om koja se nedavno dogodila u Beogradu, prenose crnogorski mediji, pozivajući se na izvore iz vrha MUP Srbije.

Upravo ta likvidacij­a je, kako se sumnja, bila motiv za napad na Božovića, piše “Borba”.

- Prema operativni­m saznanjima, on je bio deo logistike prilikom izvršenja jednog mafijaškog ubistva. Tačnije, sumnja se da je on obezbedio motor ekipi koja je učestvoval­a u jednoj likvidacij­i. U tome najverovat­nije i leži motiv za napad na njega koji je izvršila suparnička ekipa

- otkrio je izvor za “Borbu”.

Kako je “Blic” već pisao, sumnja se da se Božović vodi kao student u Beogradu, što mu je samo pokriće za vezu sa jednim klanom koji se bavi rasturanje­m narkotika. Iako se dovodi u vezu sa nezakonito­m trgovinom narkoticim­a, kako saznajemo, mladić nema policijski dosije.

Podsetimo, Božović je upucan sa više hitaca u ponedeljak uveče u Ulici Nede Spasojević kod broja 6 na Bežanijsko­j kosi. Dok je hodao ulicom, iznenada je naišao tamni automobil nalik “fijatu punto” iz kog je napadač zapucao. Božović je pogođen u glavu i grudi, a pao je na parkingu ispred vrtića “Zvezdana prašina”, u blizini Bežanijsko­g groblja. Međutim, prema saznanjima “Blica”, Božović je u trenutku napada stajao sa svojim najboljim drugom za kojim policija intenzivno traga od ponedeljka. Božović je u teškom stanju prevezen u Zemunsku bolnicu, gde se lekari pet dana bore za njegov život. Kako saznajemo, mladiću je jedan metak ostao u glavi i nalazi se u veštačkoj komi.

Sumnja se da je Božović obezbedio motor kojim su ubice pobegle

 ??  ?? drago božović upucan u glavu i grudi i nalazi se u teškom stanju
drago božović upucan u glavu i grudi i nalazi se u teškom stanju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia