BJELA UVODI NOVOG NEGATIVCA U „SENKE“

Pored Vesne Trivalić i Nataše Ninković, u nastavku popularne serije glumačkoj ekipi se pridružuje i Igor Đorđević, jedan od najpopularnijih glumaca mlade generacije.

Blic - - ZABAVA - Anastasija Čanović

Snimanje druge sezone serije “Senke nad Balkanom” uveliko traje, a publika jedva čeka da vidi šta će se desiti u nastavku. Glumci rade na svojim ulogama i snimaju planirane scene, a autor ovog ostvarenja Dragan Bjelogrlić je spremio mnogobrojna iznenađenja. Pored Vesne Trivalić i Nataše Ninković, deo druge sezone biće i Igor Đorđević, jedan od najpopularnijih glumaca mlade generacije.

- Igor će igrati jednog od negativaca koji se pojavljuju u nastavku serije. Ova uloga mu je dobro legla i briljirao je na snimanju. Poslednja dva dana u studiju “Baranda film” se snimala jedna od glavnih scena na samom početku serijala. U pitanju je doček Nove 1934. godine - kaže nam izvor blizak produkciji ove serije.

Kako dalje saznajemo, scenografija za ove scene je posebno smišljena.

- U noćnom klubu, koji su scenaristi serije “Senke nad Balkanom 2” posebno osmislili za ovaj set, snimalo je više od 15 glavnih glumaca. Pored njih bilo je više od 70 statista. Svi su bili kostimirani u svečanu garderobu koja je primerena toj epohi - dodaje naš dobroobavešten izvor.

Inače, ljubitelje ove serije je posebno oduševilo to što će gledati Vesnu Trivalić, koja igra podnarednicu Draginju, koja je strah i trepet u nastavku. Još jedno oduševljenje je i Nataša Ninković, koja će u ovoj seriji igrati madam - ženu sa brojnim kontaktima, kako sa vlašću, tako i sa ljudima iz kriminalnog miljea.

- Natašina uloga osmišljena je tako da bude u centru svega, a usko će sarađivati sa trgovcima opijatima, najpre sa Alimpijem Mirićem Kaluđerom, kog igra Gor-

igor Će igrati jednog od negativaca koji se pojavljuju u nastavku serije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.