Blic

ZVEZDE BLISTALE NA GALA ŽURKI

MAGAZIN „STORI“PROSLAVIO 13. ROĐENDAN

- LJ. T

Koliko zapravo srpski džet-set voli žurke i proslave pokazalo se u slučaju rođendana magazina “Story”, gde je veliki broj pripadnika javne scene došao i uveličao ovo slavlje.

Prema rečima većine, naše zvezde vole zabave, pogovo one koje se dešavaju u poslednjim nedeljama pred Novu godinu.

- Generalno volim žurke, a najtežu stvar mi predstavlj­a spremanje. Volela bih da mogu brzo da se spremim i da se samo pojavim, a potom uživam. Jasno vam je da to ne mogu uvek i da za sve treba da postoji priprema - rekla je Marina Tadić, koja je pored velikog broja zvanica prisustvov­ala ovoj zabavi.

Na dođagaj sezone došle su brojne javne ličnosti koje su ponosno pozirale brojnim fotografim­a: Anastasija Ražnatović, Milica Pavlović, Dragana Mićalović, Marina Visković, Ognjen Amidžić, Sara Jovanović, Tijana Dapčević, Tijana Bogićević, Suzana Mančić, Bojan iz benda Leksington, modna kreatorka Suzana Perić, Snežana Dakić, Dajana Paunović i najpoznati­ji voditeljsk­i par Kristina Radenković i Marija Veljković uveličali su rođendansk­o slavlje. Tamara Nikolić predstavil­a je javnosti novog dečka i time potvrdila priče da se oporavila od razvoda sa Simonom Karićem. Marija Kilibarda je blistala u izazovnoj haljini, dok je Nikolina Pišek kao i uvek mamila uzdahe.

 ??  ?? nikolina pišek se pojavila u Zelenoj haljini
nikolina pišek se pojavila u Zelenoj haljini
 ??  ?? istakla dekolte: sofija milošević
istakla dekolte: sofija milošević
 ??  ?? anastasija ražnatović je izazvala dosta pažnje
anastasija ražnatović je izazvala dosta pažnje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia