Blic

KORIGOVALA SAM NOS, ALI JE I DALJE KRIV

ANA MIHAJLOVSK­I OTKRILA:

-

Voditeljka takmičenja “Pinkove zvezde” rešila je da progovori o posetama plastičnom hirurgu, i naglasila da se pokajala što je bilo šta radila na sebi.

- Malo mi je neprijatno da govorim o tako ličnim temama, ali ako mogu bar jednu devojku da odvučem od noža - odlično! Da, operisala sam nos pre pet godina - započela je priču Ana Mihajlovsk­i, pa nastavila:

- Moj nos nije bio ni veliki, ni ruzan, naprotiv, obožavala sam svoj nos! Ono što je meni predstavlj­alo ogroman problem zaista jeste devijacija, ma koliko to bio izgovor za svakoga ko je hteo isti da skrati, ja stvarno nisam, samo sam disala oko 20% na nos, i to je moralo da se reši. Nekim čudom takođe, nos mi je otišao u jednu stranu, što mi je izgledalo čudno na fotografij­ama, a s obzirom na to da mi je to posao, reko’ hajde kada već imam operaciju, neka ga vrate na mesto. Lomljenjem je nos izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savršen? Ne, naravno da nije, i pravo da vam kažem - ni sada nije savršen, ono je bar bilo moje nesavršens­tvo - dodala je voditeljka.

- Živimo u svetu gde se traži savršenstv­o i gde je ono naizgled moguće, ali zar se ne pretvaramo svi u neki kalup? Nestaje nam karakter, individual­nost, specifično­st... Svi imamo npr. isti oblik obrva, jer eto, postoji pravilo kako one Lomljenjem je nos izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savršen? Naravno da nije, a pravo da vam kažem - nije ni sada

treba da izgledaju... Pa šta? Pritisak je preveliki, ta industrija samo raste i sve nas ubeđuje kako moramo biti ukalupljen­i u zadate proporcije, ali stvarno mislim da je sve otišlo predaleko i postaje jako frustriraj­uće. Niko nije savršen, fotografij­a retko predstavlj­a realnost i

nemojte da nam fotke budu reper za izgled. Ja sam naučila na teži način i jako sam se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila, pa vi bar izvucite pouku iz mojih grešaka - napisala je Ana i naglasila:

- I da, nos mi je opet kriv!

 ??  ?? ana kaže da je korekcijom nosa izgubila specifično­st
ana kaže da je korekcijom nosa izgubila specifično­st
 ??  ?? imala je problem sa devijacijo­m pa je išla na operaciju
imala je problem sa devijacijo­m pa je išla na operaciju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia