KORIGOVALA SAM NOS, ALI JE I DALJE KRIV

ANA MIHAJLOVSKI OTKRILA:

Blic - - ZABAVA -

Voditeljka takmičenja “Pinkove zvezde” rešila je da progovori o posetama plastičnom hirurgu, i naglasila da se pokajala što je bilo šta radila na sebi.

- Malo mi je neprijatno da govorim o tako ličnim temama, ali ako mogu bar jednu devojku da odvučem od noža - odlično! Da, operisala sam nos pre pet godina - započela je priču Ana Mihajlovski, pa nastavila:

- Moj nos nije bio ni veliki, ni ruzan, naprotiv, obožavala sam svoj nos! Ono što je meni predstavljalo ogroman problem zaista jeste devijacija, ma koliko to bio izgovor za svakoga ko je hteo isti da skrati, ja stvarno nisam, samo sam disala oko 20% na nos, i to je moralo da se reši. Nekim čudom takođe, nos mi je otišao u jednu stranu, što mi je izgledalo čudno na fotografijama, a s obzirom na to da mi je to posao, reko’ hajde kada već imam operaciju, neka ga vrate na mesto. Lomljenjem je nos izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savršen? Ne, naravno da nije, i pravo da vam kažem - ni sada nije savršen, ono je bar bilo moje nesavršenstvo - dodala je voditeljka.

- Živimo u svetu gde se traži savršenstvo i gde je ono naizgled moguće, ali zar se ne pretvaramo svi u neki kalup? Nestaje nam karakter, individualnost, specifičnost... Svi imamo npr. isti oblik obrva, jer eto, postoji pravilo kako one Lomljenjem je nos izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savršen? Naravno da nije, a pravo da vam kažem - nije ni sada

treba da izgledaju... Pa šta? Pritisak je preveliki, ta industrija samo raste i sve nas ubeđuje kako moramo biti ukalupljeni u zadate proporcije, ali stvarno mislim da je sve otišlo predaleko i postaje jako frustrirajuće. Niko nije savršen, fotografija retko predstavlja realnost i

nemojte da nam fotke budu reper za izgled. Ja sam naučila na teži način i jako sam se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila, pa vi bar izvucite pouku iz mojih grešaka - napisala je Ana i naglasila:

- I da, nos mi je opet kriv!

ana kaže da je korekcijom nosa izgubila specifičnost

imala je problem sa devijacijom pa je išla na operaciju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.