Srbija juri loto rekord od 4,85 miliona evra

Blic - - DRUŠTVO -

Sledeći dobitnik loto sedmice, bude li jedini čiji su brojevi izvučeni, postaće srpski rekorder po visini premije u toj igri na sreću.

Tačnu kombinaciju svih sedam brojeva građani čekaju već devet meseci, a najveća premija od kada se loto igra u Srbiji iznosiće najmanje neverovatnih 4,85 miliona evra. Smatra se da oko pola miliona građana redovno uplaćuje jednu ili više loto kombinacija, ali sada je ta brojka mnogo veća.

- Interesovanje je veliko, a rekordni iznos sedmice sam po sebi je privukao pažnju. Već je postala tradicija da srazmerno sa visinom premije raste i interesovanje za loto, pa se, pored redovnih igrača, uključuju i oni koji se nisu do sada okušavali u igrama na sreću. Premija izaziva ogromnu pažnju i igrači već prave planove šta bi s eventualnim dobitkom - kažu iz Lutrije Srbije.

U slučajevima ovako visoke sedmice javlja se veliko interesovanje i ljudi iz regiona. Postaje aktivna i naša dijaspora, pa preko rođaka u zemlji uplaćuju svoje srećne kombinacije.

- Broj uplaćenih kombinacija po igraču varira, čak i do dvocifrenog broja kombinacija. Kad se u obzir uzme da oni učestvuju u više igara, loto, loto+ i džoker, jasna je verovatnoća da su šanse za dobitak veće. Ipak, ono što znamo je da ima 15.380.937 mogućih kombinacija u igri loto 7/39. Tako na primer, prethodna velika sedmica od 4,4 miliona evra je bila na listiću koji je imao svih 10 uplaćenih kombinacija - objašnjavaju iz Lutrije.

Interesantno je da je do sada najviše puta izvučen broj 23, Beograd je grad koji vodi po broju loto milionera, a horoskopski znak koji ima najviše sreće kada su sedmice u pitanju su Ribe.

- kanjiža %. %. & . - odžaci . & . &'. - stara pazova ). ". - surčin &&. '. . - pančevo &. &. (. * iznosi su izraženi u evrima ).

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.