Blic

Bata: Nepoštenje ne stanuje u Humskoj

ZORAN MIRKOVIĆ, TRENER PARTIZANA, PRED MEČ U LUČANIMA

- V. Ivanović

Crno-beli danas (15.30) gostuju Mladosti u 18. kolu Superlige, a trener Partizana Zoran Mirković više se bavio duelom koji je odigran u prošlom kolu protiv Dinama (6:0).

Što se tiče meča sa ekipom iz Vranja, pojavile su se insinuacij­e da je namešten.

- Nepoštenje ne stanuje u Humskoj! Ako iko želi da se bavi stvarima kojih evidentno ima, neka se obrati na drugu adresu. Hteo, ne hteo, vidiš, gledaš... Opet u nekim stvarima postoji zid ćutanja i tišine, kad god neko spomene, a to se izgleda tiče samo Partizana, to je pitanje samo drugoplasi­ranog i trećeplasi­ranog tima. A onda neko pokušava da stavi znak jednakosti - nimalo maštovito - poručio je Mirković.

Bata je otkrio novi detalj u vezi sa spornom utakmicom.

- Bilo je priče pre utakmice da im je rečeno da ako se izgubi utakmica, da će im leteti glave svima. Neću da se bavim drugim stvarima, otišao sam već predaleko. Imamo sutra važnu utakmicu, već sam izgubio fokus.

Kormilar “parnog valjka” se osvrnuo i na gostovanje

„U nekim stvarima u našem fudbalu postoji zid ćutanja“

Lučancima.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv teškog protivnika, disciplino­vanog, organizova­nog, pa i iskusnog. To je prava takmičarsk­a ekipa, poslednjih par godina se nalazi u vrhu našeg fudbala. Ekipa je sastavljen­a od dobrih, iskusnih igrača, dovoljno je pomenuti Tumbasović­a, Markovskog, dvojicu Jovanovića, Radivojevi­ća. To su prekaljeni igrači i svi u srpskom fudbalu ih znaju vrlo dobro. Odlično su vođeni, na okupu su dve, tri sezone, što je retkost u srpskom fudbalu. Zakarić je preskočio poslednju utakmicu, imao je povredu ramena. Imali smo prethodnih par dana problema sa povređenim igračima. Mlade snage su tu, možemo i više da ih viđamo jer su završena omladinska i kadetska prvenstva, pa mnogi već treniraju sa nama - zaključio je Mirković.

 ??  ?? oštre poruke: zoran - bata mirković
oštre poruke: zoran - bata mirković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia