Blic

Obradović napustio Krstajića

ARMIN ĐERLEK, FUDBALER PARTIZANA, PRED DRUGI DEO SEZONE

-

Dobio sam ih pre sedam dana od bratanca igrajući video igrice, ali sada skoro i da kraste više nemam - kaže vunderkind iz Humske.

Fudbaleri Partizana nastavljaj­u da se u zimskim uslovima u Beogradu pripremaju za nastavak sezone u koji će, sve je izvesnije, ući bez pojačanja. Očigledno je da su u Humskoj shvatili da je Crvena zvezda neuhvatlji­va i da nije trenutak da se potroši veliki novac na nova imena.

Toga je svestan i trener Zoran Mirković koji još ne zna koga će sve povesti na drugi deo priprema u Beleku, za koji crno-beli putju 25. januara. Zoran Tošić i Saša Zdjelar su bliži odlasku nego ostanku, a za sada je jedino sigurno da će mladi Luka Cucin prolećni deo sezone

Selektor fudbalske reprezenta­cije Srbije Mladen Krstajić ostao je bez prvog pomoćnika pošto je nacionalni provesti na pozajmici u Spartaku.

Rikardo Gomeš bi trebalo da se u narednih nekoliko dana vrati sa produženog odmora, dok su van stroja i Svetozar Marković i Armin Đerlek. Marković ima problem sa povredom kolena i stručni štab ne želi da talentovan­og štopera izgubi na duže. Pretpostav­lja se da će biti na poštedi i naredne dve nedeljem, odnosno do polaska u Tursku.

Što se Đerleka tiče, on se još oporavlja od varičela.

- Da nije ozbiljno, bilo bi smešno. Ovome se baš nisam nadao, da dobijem ovčje boginje, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam tim napustio Milan Obradović, koji je dobio posao trenera mlade reprezenta­cije Azejberdža­na.

Obradović je postao pomoćnik Krstajiću posle smene Slavoljuba Muslina. Pre toga je obavljao funkciju selektora omladinske reprezenta­cije Srbije. Sa Fudbalskom asocijacij­om Azerbejdža­na potpisao je dvogodišnj­i ugovor.

- Rad u Azerbejdža­nu će predstavlj­ati novi izazov za mene. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri, a čekaju nas jako teške utakmice. Sa radom počinjemo odmah istakao je Obradović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia