Sahranjena mlada porodilja iz Đunisa

Blic - - HRONIKA - E. B. M. B. - N. R.

Mlada porodilja Jovana Milenković, koja je preminula nakon nesreće 10. januara na putu Kruševac - Đunis, sahranjena je juče na groblju Đunis kod Kruševca.

Dan ranije na večni počinak ispraćen je njen suprug Stefan Ilić (26). Kako “Blic“saznaje, dečak koga je nakon nesreće carskim rezom na svet donela Jovana i dalje je u teškom stanju u kragujevačkom Kliničkom centru.

- Stefana smo zajedno podigli brat Miloš, naša pokojna majka Milenija i ja. Bio je vredan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca, brata Ivana i sestru Ivanu. Svi smo jako tužni - ispričao nam je Radomir Ilić, Stefanov stric.

U Jovanu je, kako nam je ispričao stric Radomir, Stefan bio zaljubljen do ušiju. Kaže da je bratanac umeo da sa svojom dragom telefonira tako što izađe iz kuće kada je lepo vreme, da drugi ne bi čuli kako joj neumorno izjavljuje ljubav. Takva ljubav, pričaju Ilići, jednom se događa.

Od povreda se u bolnici još uvek oporavlja Jovanina rođena sestra Teodora, koja je sa njom sedela na zadnjem sedištu “fijata”. Njihov otac Saša Milenković bio je suvozač u automobilu kada se dogodila nesreća, posle koje je priveden vozač autobusa Bojan I. (37).

Vozač autobusa udario u automobil u kom je bila trudnica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.