Blic

Ša ana”

-

nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao “Kakvi ključevi, o čemu pričaš?”

- priča Marija.

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog u lokala u kojem su proslavlja­li Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sedeli u svom automobilu..

Prema Marijinim rečima, on se ovde nije zaustavio, već je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje, koje je zatim potegao na njenog dečka.

- Taj se vratio po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga - slomljena je Marija.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu, a zatim je izbacio iz vozila. Devojka je ušla u autobus 54 na Čukarici oko 14 sati, kada je vozač primetio da je krvava i u veoma lošem stanju. On je zatim pozvao policiju i Hitnu pomoć. Hitna pomoć je došla do stanice kod Sajma i ranjenu devojku prevezla u Urgentni centar. Na ovo traumatičn­o iskustvo devojka nije želela da se osvrće. Gubitak njene ljubavi joj je veoma bolan.

- U teškom sam stanju i ne mogu da se saberem kaže Marija.

Policija je nakon dvodnevne potere i velike akcije, osumnjičen­og Aleksandra Relića (25) pronašla i uhapsila. On se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem. Relić je inače odranije poznat policiji po prijavama za falsifikov­anje isprava i teškim krađama. Međutim, kako „Blic” saznaje, Relić ima mnogo deblji dosije u inostranst­vu. Naime, ovaj mladić je prošle godine hapšen u Švajcarsko­j zbog provale koju je počinio sa grupom razbojnika.

 ??  ??
 ??  ?? „UBICA JE NAKON RASPRAVE SA MOJIM DEČKOM OTIŠA PO PIŠTOLJ KOJI MU JE BIO U KOLIMA I PUCAO U NJEGA“, KAŽE MARIJA
„UBICA JE NAKON RASPRAVE SA MOJIM DEČKOM OTIŠA PO PIŠTOLJ KOJI MU JE BIO U KOLIMA I PUCAO U NJEGA“, KAŽE MARIJA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia