Blic

ANA I DAVID SVE BLIŽI, ALEKSANDRA SE NERVIRA

PAO I POLJUBAC ZADRUGARA

- J. Kos

Ana Korać i David Dragojević sve su prisniji od kada je njegova devojka Aleksandra Subotić napustila rijaliti „Zadruga”, a tokom vikenda Koraćeva je Davida čak i poljubila.

Ana i David se ne odvajaju jedno od drugog, a ona je u subotu uveče ušla kod njega u krevet da bi ga poljubila za laku noć. David ju je obgrlio oko struka, a zatim su se sočno poljubili u obraz.

Ana je još po ulasku u rijaliti priznala da je David privlači, a i sada kaže da joj on prija.

- Nisam više u depresiji. Družila sam se s njim i kada je Aleksandra bila tu. Mnogo je pozitivan. Prija mi u svakom smislu - prokomenta­risala je Koraćeva njihov trenutni odnos, iz kojeg bi i te kako moglo da se izrodi i nešto više ukoliko oni to požele, smatraju mnogi. I David se oseća slično.

- Nisam depresivan, super mi je, nisam se zatvorio. Pričamo normalno, drugarski odnos, ja ne pričam koliko je ona lepa, ništa slično tome. Nastavićem­o da se družimo - uveravao je David zadrugare, a onda priznao čime ga je Ana opčinila: “Nasmejana je, voli da se šali. Uvek je nasmejana, pozitivna, nije neki namćor.”

Aleksandra, koja je tokom boravka u “Zadruzi” često pravila ljubomorne scene zbog odnosa Ane i Davida, nakon ovog poljupca okačila je fotografij­u na Instagram na kojoj je su ona i David u vešu, u prvom planu je njena zadnjica, a ona poručuje: “Poljubite nas tu“.

Aleksandra je nakon ovog poljupca objavila fotografij­u na kojoj je u prvom planu njena zadnjica, i to sa porukom: “Poljubite nas tu“.

Inače, od kako je diskvalifi­kovana iz “Zadruge“ona ne želi da daje izjave za medije, a podsećamo da je Davidova majka Biljana ispričala da Aleksandra zbog svega besni.

- Aleksandra je besna gledala Anu i Davida strepeći sve vreme da ne odu korak dalje. Psuje Anu zbog ponašanja i što se približava Davidu, znajući da je zauzet.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia