Blic

Kokoškov pobedio Jokića, Bogdan sjajan

- D. N.

Košarkaši Denvera skrenuli su sa pobedničko­g kursa, pošto ih je prilično neočekivan­o pobedio Finiks, koji sa klupe vodio Igor Kokoškov, sa 102:93. Znao je naš stručnjak od koga preti najveća opasnost, pa je zato sve učinio ne bi li zaustavio odličnog Nikolu Jokića. U tome nije uspeo, pošto je naš as na kraju imao čak 23 poena, ali je tim srpskog trenera uspešno neutralisa­o napade ostalih košarkaša Nagetsa, što je bilo dovoljno za iznenađuju­ći trijumf.

A što se tiče Nikole Jokića, on je i ovaj duel okončao sa dabl-dabl učinkom jer je dvocifreno­m broju poena dodao još i 10 skokova, a uspeo je i da četiri puta uspešno asistira. Jedini koji ga je pratio bio je Malik Bizli sa 21 košem.

U redovima Feniksa istakli su se Keli Ubre sa 23 i Diandre Ejton sa 22 poena.

Veoma uspešno veče imao je Sakramento, koji je vođen Bogdanom Bogdanović­em došao do trijumfa protiv Šarlota - 104:97. Reprezenta­tivac Srbije je blistao na ovom meču, pošto je na kraju imao čak 22 poena, uprkos tome što je šansu dočekao sa klupe, a došao je i do šest skokova i tri asistencij­e. Nemanja Bjelica nije imao tako dobar učinak jer je protiv tima čiji je predsednik Majkl Džordan postigao tri poena.

 ??  ?? nikola jokić je upisao novi dabldabl, ali nije uspeo da slavi u finiksu
nikola jokić je upisao novi dabldabl, ali nije uspeo da slavi u finiksu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia