Blic

Marjanović završio holivudsku karijeru

LOS ANĐELES KLIPERSI PREKO NOĆI TREJDOVALI SRPSKOG CENTRA U FILADELFIJ­U Boban će se, ipak, vratiti u Kalifornij­u 17. maja, kada je premijera filma “Džon Vik 3” u kojem glumi pored Kijanua Rivsa.

- Aleksandar Pijevac

Nekoliko minuta pre ponoći po lokalnom vremenu u Los Anđelesu, Klipersi su odlučili da Bobana Marjanović­a sa zapadne obale pošalju na istočnu, u redove Filadelfij­e. Trejd je iznenadio sve u NBA ligi, pa će tako “bobinator” posle San Antonija, Detroita i LA Klipersa zaigrati u četvrtom klubu. Zajedno sa našim centrom među Sikserse su stigli Tobajas Haris i Majk Skot, dok je ekipa iz Holivuda dobila Vilsona Čendlera, Lendrija Šemeta, Majka Muskala, kao i četiri pika sa draftova 2020. i 2021. godine. Prva zvezda paketa je 26-godišnji Haris, koji je zajedno sa Marjanović­em iz Detroita stigao u Kliperse. Njih dvojica su dobri prijatelji i verovatno je Haris insistirao da srpski reprezenta­tivac bude deo trampe.

Što se Marjanović­a tiče, šanse da ostane u Filadelfij­i su 50-50. Bobanu na kraju sezone ističe trogodišnj­i ugovor vredan 21 milion dolara koji je još 2016. potpisao sa Detroitom. Siksersi žele da na duže zadrže Harisa, Džimija Batlera, Džej Džej Redika i vođu tima Džoela Embida i pitanje je da li će imati dovoljno novca. Pri tome, Marjanović će u avgustu napuniti 31. godinu i najverovat­nija opcija je da se vrati u Evropu. Konačnu reč će dati Embid, jedan od najdominan­tnijih centara lige. Kamerunac ima velikih problema sa kolenima i Filadelfij­i je potreban visoki igrač koji će moći da ga kvalitetno odmeni 15-20 minuta. U prevodu, to znači da će Bobijeva uloga na terenu ponovo biti ograničena, kao što je to bio slučaj u Klipersima.

A kada već pominjemo uloge, Marjanović će nakratko morati da prekine holivudsku karijeru. Kao što je poznato, on će se pojaviti u trećem nastavku filma “Džon Vik”, gde glumi pored Kijanu Rivsa. Premijera je zakazana za 17. maj, ali Bobi ne želi da otkrije nijedan detalj iz filma. Čak ni Tobajasu Harisu.

- Na svaki način pokušavam da saznam šta se dešava u trećem delu, ali on neće da mi kaže ni reč. Ne samo meni, već nikome, a to me prilično nervira - našalio je Haris.

Marjanović kaže da se obavezao da će držati jezik za zubima.

- Želim da svako na drugačiji način doživi ovaj film. Zato neću da im pokvarim iznenađenj­e - izjavio je novi centar Filadelfij­e.

Bobi u filmu glumi negativca, a čak se na trenutak pojavio i u zvaničnom trejleru u kojem se u biblioteci bori sa Kijanuom Rivsom.

- Da, da, to sam ja u trejleru. Iskreno, još često uhvatim sebe kako se pitam „ljudi, da li je ovo moguće?“. Glumim u holivudsko­m blokbaster­u - dodao je Marjanović.

Haris se još jednom našalio na račun našeg košarkaša.

- On veruje da mi mislimo kako će pobedi Rivsa u tuči. Ali mi znamo da on gubi. Film se ne zove “Boban Marjanović” nego “Džon Vik”. Zabavno mi je da sa Bobijem razgovaram o filmu.

Da se sa ekrana vratimo u stvarnost. Marjanović će priliku da debituje imati već u subotu, kada dočekuje Denver sa Nikolom Jokićem.

 ??  ?? marjanović se sa kijanuom rivsom Pojavio u trejleru za film „džon vik 3“ boban marjanović će za filadelfij­u debitovati u subotu Protiv denvera
marjanović se sa kijanuom rivsom Pojavio u trejleru za film „džon vik 3“ boban marjanović će za filadelfij­u debitovati u subotu Protiv denvera

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia