Blic

JELENA PEVALA, IVAN ODUŠEVIO SVE ŽENE

PEVAČICA NAPRAVILA KONCERT ZA PAMĆENJE

-

Pevačica Jelena Tomašević održala je solistički koncert u Centru „Sava“, Ivan je u jednom trenutku ustao i zaplesao sa njom.

Na koncertu koji je trajao dva sata, bez gostiju i pauze, Jelena je pevala svoje najveće hitove, ali i pesme svojih kolega. I dok su svi pogledi bili uprti u Jelenu koja je sedela na specijalno dizajniran­oj sofi sa svojim pratećim vokalima i pevala, njen suprug glumac Ivan Bosiljčić je ustao i iz prvog reda došao na binu kako bi zaplesao sa svojom ženom. Jelena nije mogla da dođe sebi od šoka, zagrlila ga je i tako su plesali nekoliko minuta. Publika je ustala i aplauzom pozdravila ovaj čin glumca, a Tomaševiće­va je nastavila da peva pesmu “Zlatni dan” dok je sve vreme bila u zagrljaju supruga.

Nakon koncerta nije krila radost što je sve proteklo onako kako je želela, ali je zato otkrila šta joj je Ivan poručio pre početka nastupa.

- Ništa posebno, zapravo da uživam, da se opustim i budem to što jesam. Kao i to da meni sa muzičarima bude lepo na sceni, te će se to preliti na publiku. “Dobro jutro ljubavi” je za mog supruga pesma, koju sam njemu posvetila na koncertu - izjavila je pevačica. Na konstataci­ju novinara da Jelena izgleda poput Dženifer Lopez, Ivan je prisutnim medijima rekao:

- Džej Lo izgleda kao Jelena Tomašević - kroz osmeh je prokomenta­risao Ivan Bosiljičić, i dodao da bi voleo da se pojavi u nekom spotu svoje drage.

 ??  ?? briljirala: jelena Tomašević
briljirala: jelena Tomašević
 ??  ?? oduševljen­o slušao dragu: Ivan bosiljčić
oduševljen­o slušao dragu: Ivan bosiljčić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia