Blic

Lazetiću Spartak prijemni ispit

V. D. TRENERA PARTIZANA DANAS ZAVISI OPSTANAK NA KLUPI Ukoliko crno-beli u Humskoj budu slavili protiv Subotičana (15), čovek koji je nasledio Zorana Mirkovića vodiće ekipu do kraja sezone.

- Veljko ivanović

Prvi pravi korak, posle predaje štafete od Zorana Mirkovića, Žarko Lazetić je načinio trijumfom protiv Napretka u Kruševcu (4:0) i plasmanom u polufinale Kupa Srbije. Protiv Spartaka će danas (15) imati praktično prijemni ispit. Ukoliko crno-beli budu savladali “golubove”, mladi trener ostaće bar do kraja sezone na klupi “parnog valjka”.

- Svašta se piše i priča, pritisak je veliki, ali je najveći pritisak onaj koji svako nabija sam sebi. Ja ne osećam ništa, jer sa sobom imam uvek najveći pritisak - da sve bude najbolje istakao je Žarko Lazetić. Nedelja je bila uzavrela, posle poraza od Voždovca i odlaska Zorana Mirkovića ostavku je dao i sportski direktor Ivica Iliev. - Posle turbulentn­og perioda nadam se da ulazimo u malo mirnije vode. Prošli smo kako smo želeli Napredak, odradili očekivano i planirano i vratili se na pravi put. Nadam se da ćemo i protiv Spartaka nastaviti u tom stilu. Spremni smo za duel.

Meč sa Napretkom bio je nametnut kao spasonosan, koliko je nervoze bilo govori i to što je Nemanja Nikolić zamenjen u 32. minutu. - Sigurno da je bila velika tenzija, jer je bila jedna utakmica koja rešava sezonu u smislu trofeja, tako da je sigurno igračima lakše posle igre i pobede i dobar zamajac za nastavak sezone. A mene ništa ne remeti, dobio sam zadatak da odradim ove dve utakmice i uradiću sve što je do mene u pripremi. Što se tiče Nikolića, rešen je problem unutar svlačionic­e, nije gurnut pod tepih, nije da smo samo prešli preko toga. Rešili smo to na najbolji način. Velika se prašina podigla posle izjave predsednik­a Milorada Vučelića da su igrači krivi za slabe rezultate.

- Koliko sam video, predsednik je rekao da igrači treba da preuzmu odgovornos­t, kao što sam i ja govorio, i mislim da su igrači odgovorili. Verujem da nećemo imati problema, video sam dobru energiju, dobar stav i zajedništv­o podvukao je Lazetić

 ??  ?? žarko lazetić je pobedom u kruševcu odveo partizan u polufinale kupa
žarko lazetić je pobedom u kruševcu odveo partizan u polufinale kupa
 ??  ??
 ??  ?? vreme radosti: fudbaleri partizana
vreme radosti: fudbaleri partizana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia