Blic

Bojana: Kada sam nervozna, onda sam bučna

DA PRIČA O DRUGOM STANJU, ALI IGRA PREDSTAVE

-

adelarda Popović

Potpuno transformi­sana na vrtoglavo visokim štiklama, sa perikom duge kose i sa umecima za grudi i pozadinu, Tamara Dragičević je, bez obzira na drugo stanje, sat i po vremena simulirala seks, skakala i igrala. Ona planira da igra predstave dok se ne približi porođaj.

Dok je spremala predstavu ”Ovaj će biti drugačiji” Staše Bajec u Ateljeu 212, Tamara Dragičević saznala je da je u drugom stanju i srećnu vest podelila je samo sa najbližima. Ipak, kako se sreća ne može sakriti, vest o trudnoći dospela je i na novinske strane, ali Tamara i dalje u javnosti ćuti o tome. Njena porodica, međutim, ne krije sreću što će krajem godine Tamara sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom dobiti drugo dete uz dvoipogodi­šnju devojčicu Stašu. Glumičin rođeni brat i kolega Miodrag Dragičević ispričao je za “Blic” da Tamara odlično podnosi drugo stanje i da planira da igra skoro do porođaja, iako njena uloga opasne utegnute silikonske zavodnice sa golim stomakom ne podrazumev­a njenu transforma­ciju i obline koje trudnoća svakako nosi.

- Tamari drugo stanje ne smeta za ulogu i igraće sve dok bude mogla fizički da izdrži. I u prethodnoj trudnoći je igrala do osmog meseca. Kad se približi porođaj, moraće da se primiri. Tamara mnogo voli svoj posao i radost igranja

za ulogu i igraće sve dok bude mogla fizički da izdrži, rekao je njen brat Miodrag Dragičević

za nju je neverovatn­a. I sada u drugom stanju ona je spretna i raspoložen­ja joj se mnogo ne menjaju. Srećna je, vesela i zadovoljna. Drago joj je zbog trudnoće, kao i Petru i celoj našoj porodici - kaže Miodrag Dragičević za “Blic”.

Na premijeri predstave

Tamara je uz koleginice Anu Mandić i Milicu Janevski blistala i fizički vrlo zahtevnu predstavu, sa mnogo energičnih pokreta, simuliranj­a seksualnih odnosa, bez problema je odigrala. Oni koji je dobro znaju odmah su primetili da je Tamara u drugom stanju, budući da ranije nije imala stomačić. Iz prvih redova Tamaru su gledali njeni roditelji, kao i starije kolege Mima Karadžić, Vanja Ejdus i Tihomir Stanić, čija je supruga dramaturg predstave. Posle predstave Miodrag je sa roditeljim­a sačekao Tamaru i otkrio je da joj u trudnoći svi povlađuju, kao i da je on pripravan da joj ispuni svaku želju. - Ženi u drugom stanju mora da se povlađuje, tako da sam Tamari sada kao mlađi brat na usluzi 24 sata. U prethodnoj trudnoći znala je da me zove kasno noću, govoreći: “E, Mišo kupi mi čokoladu. Ili, Mišo, donesi mi ovo ili ono”. Nije mi to uopšte teško i srećan sam kad joj ispunim želju - iskren je glumac.

Glumica Bojana Stefanović je u skladnom braku sa rediteljem Istokom Tornjanski­m, sa kojima ima ćerku i sina. Ona kaže da je prijateljs­tvo i puno smeha očuvalo njen brak.

- Ljubav se podrazumev­a, ali za mene bez prijateljs­tva i vedrine nema ljubavi - istakla je ona za crnogorski portal “Magazinnin­a”.

S obzirom na to da je često vidimo kao vrlo mirnu i staloženu osobu, Bojana je otkrila da kao i svi ima drugu stranu ličnosti.

– Kada se iznerviram, ponašam se kako kad. Nekada sam tužna, ali češće burno reagujem. Umem da budem prilično bučna - naglasila je ona.

LJUBAV U BRAKU SE PODRAZUMEV­A, ALI ZA MENE BEZ PRIJATELJS­TVA I VEDRINE NEMA LJUBAVI, KAŽE LEPA GLUMICA, KOJA JE U SKLADNOM BRAKU SA REDITELJEM ISTOKOM TORNJANSKI­M

 ??  ?? Tamari drugo stanje ne smeta
Tamari drugo stanje ne smeta
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia