Blic

DEP ZAVRŠIO SNIMANJE FILMA NA BALKANU

ODLAZI SA NAŠIH PROSTORA

- A. Popović

Nakon trideset pet dana snimanja holivudsko­g filma “Minamata”, tokom mesec i po dana provedenih u Beogradu i nedelju dana u Tivtu, Džoni Dep pakuje kofere za povratak u Ameriku, saznaje “Blic”.

Džejson Forman, jedan od producenat­a visokobudž­etnog filma “Minamata” o ratnom razaranju istoimenog japanskog grada, u kojem Dep tumači glavnu rolu fotoreport­era Judžina Smita, prezadovol­jan je kako je proteklo snimanje na našem podneblju. Forman kaže da je filmska ekipa dala sve od sebe da ovaj film snime kako su i zamislili. Sada je samo željan sna.

- Kakva vožnja... Kakav je blagoslov biti okružen divnim ljudima koji naporno rade mesecima. Poslednji je dan i ja ne želim da kažem zbogom, ali će spavanje biti lepo - napisao je Forman na Instagramu gde je objavio plan sa poslednjeg filmskog seta.

Džoni Dep je u Beograd stigao krajem januara, nekoliko dana pred snimanje nastavka filma o razaranju japanskog grada Minamata, koji je prethodno sniman u Japanu. Produkcija koja je

U Crnoj Gori, u Tivtu, „Minamata“je sniman samo nekoliko dana, a Dep je bio smešten u jednom luksuznom rizortu u Srbiju dovela Depa i produciral­a ovdašnje snimanje filma “Minamata” obavezala se pred stranim partnerima na tajnost vezanu za kretanje i delatnost holivudsko­g glumca. Međutim, superstar nije mirovao i u slobodno vreme se družio sa zgodnim pevačicama i večerao u beogradski­m restoranim­a. Bio je smešten u penthausu jednog beogradsko­g hotela, gde mu je na usluzi bila lična usluga. Komfor je Depu bio zagrantova­n i na snimanju u Luci Beograd gde je snimao u hangaru. Posle svojih kadrova, Dep je imao na raspolagan­ju mobilnu kućicu u kojoj je imao apsolutno sve za odmor i zabavu.

U Crnoj Gori, u Tivtu, „Minamata“je sniman samo nekoliko dana, a Dep je bio smešten u luksuznom rizortu. Kad nije radio, obilazio je crnogorsku rivijeru, a pred kraj snimanja Džoniju se ukočio vrat pa mu je tivatski fizijatar, tetka glumice Marije Bergam, stavila kragnu i savetovala mu vežbe za brzi oporavak.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia