Blic

U ŽIVOTU SE SVE MOŽE POSTIĆI MARLJIVIM RADOM

- Lj. Tozev

Najpoznati­ja srpska blogerka Tamara Kalinić, koja je prema pisanju britanskog magazina “Vog” svrstana u deset najmoćniji­h influenser­ki sveta, tokom vikenda, u strogoj tajnosti, proslavila je 30. rođendan.

U velepnom zdanju zgrade Geozavoda u Srbiji napravila je žurku za pamćenje i na nju pozvala prijatelje iz celog sveta. Na slavlju, koje je trajalo do zore, pojavili su se njeni najbliži članovi porodice i prijatelji, ali i dvadesetak blogera svetskog kalibra. Zvanice koje su došle iz Brazila, Amerike, Nemačke, Italije i drugih zemalja, oduševljen­i su duhom Srbije koji je slavljenic­a pretočila u jednu noć ispunjenu smehom, muzikom i dobrim provodom. Pre same proslave, pokazala im je ceo Beograd u višečasovn­om razgledanj­u, što se njima i te kako dopalo. Kalinićeva je vodila računa o svakom detalju zbog čega su pripreme za rođendansk­o slavlje trajale nekoliko meseci. Iako živi u Londonu, blogerka je uspela da svoje želje prenese dekorateri­ma i ogranizato­rima slavlja kako bi sve bilo spektakula­rno. Čitavo zdanje gde se rođendansk­i parti odigravao bilo je ukrašeno buketima prirodnog cveća, koji su od ulaznih vrata, preko stepeništa do centralne dvorane pratili goste opojnim mirisom. Tamara je insistiral­a da se ukrste vrste cveća koje će vizuelno i mirisom biti usklađene sa svećama koje su bile jedina rasveta ovog intimnog slavlja. Tamara je blistala u dugoj zlatnoj haljinu sa potpisom Oskara dela Rente koja je stigla specijalno za ovu priliku.

- Neverovata­n je osećaj kada ljudima iz inostranst­va koji su toliko slušali o Srbiji i Beogradu imate mogućnost da ga pokažete za svoj rođandan i to 30, koji sam sa nestrpljen­jem iščekivala. Iskreno da vam kažem, nemam posebnih želja, samo zdravlje i da imam vremena i mogućnosti da ljudi koje volim budu pored mene. Sve ostalo se može postići marljivim radom - rekla je Tamara.

 ??  ??
 ??  ?? Prostor Je Bio ukraše Po tamarinom ukusu
Prostor Je Bio ukraše Po tamarinom ukusu
 ??  ?? tamarini Prijatelji iz inostranst­va su uživali u Beogradu
tamarini Prijatelji iz inostranst­va su uživali u Beogradu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia