Blic

IGOROVE LETNJE AVANTURE SA NASLEDNICI­MA

-

Potpresedn­ik Košarkaško­g saveza Srbije Igor Rakočević letuje na Jadranu sa svojom porodicom i nimalo mu nije teško da ispuni sve želje svojim mezimcima. Ponosni tata potpuno je podetinjio uz ćerku Vesnu i sina Ivana, pa se konstanto brčka i gnjuri sa njima u plićaku.

Naš paparaco uspeo je da uslika nekadašnje­g slavnog košarkaša kako sa porodicom provodi letnje dane na Crnogorsko­m primorju. Igor je oduvek važio za porodičnog čoveka, pa se shodno tome ponaša i na odmoru.

- Igor je stvarno predivan otac, stalno se šali i zabavalja sa decom u moru. Nekada se toliko zaigra sa njima u plićaku, da njegova supruga ume da ga opominje, kao da je i on dete - kroz osmeh kaže izvor koji se zatekao na plaži na kojoj boravi i porodica Rakočević.

Sem što obožava da se kupa sa svojim mezimcima, Igor izvodi razne ludorije s njima u plićaku. Prvo je uveo ćerkicu u vodu, a zatim je pokušavao da ubaci sina sa ramena u more. Sin Ivan toliko je bio uporan, da se čak nekoliko puta peo na tatina

ramena, dok ga je Igor strpljivo dizao na krkače i bacao u vodu. Za to vreme supruga Ivana stajala je sa strane i konstanto se smejala njihovim ludorijama.

- To je nekako njihova svakodnevn­ica. Uvek kad dođu na plažu, porodica Rakočević zajedno se kupa i zabavlja u plićaku.

Svi ih gledamo kako izgledaju skladno i srećno i koliko imaju snage

da se satima igraju sa decom. Igor je poseban slučaj jer toliko ume da se spusti na dečji nivo, da se stvarno vidi da uživa u ulozi oca navodi izvor.

Nakon višečasovn­ih ludorija, Igor obožava da se odmara na plaži, gde on i supruga leže na ležaljkama i prepričava­ju zanimljive priče deci. Ponosni roditelji trude se da u potpunosti posvete pažnju mališanima, s obzirom na to da u toku godine nemaju

dovoljno vremena da se sve četvoro odmaraju zajedno.

Inače Igorova supruga je vrlo posvećena majka i svoj život je posvetila vaspitavan­ju dece, upravo jer je Igor često zbog poslovnih obaveza i putovanja bio odsutan od kuće. Ipak oboje se trude da im deca imaju bezbrižno detinjstvo.

- U životu možeš da pogrešiš u vezi sa svime, i većina tih stvari može da se ispravi, samo u jednom ne smeš: u podizanju dece. Supruga i ja se vodimo idejom da im navike, moralna načela i shvatanje sveta oko sebe koje sin i kćerka sad usvoje ostaju za ceo život - rekao je svojevreme­no Rakočević, koji je u prvi mah bio stoži roditelj, dok su se sada očigledno prilike promenile.

Roditelji se trude da u potpunosti posvete pažnju mališanima, s obzirom na to da u toku godine nemaju dovoljno vremena da se odmaraju zajedno

 ??  ?? sve vreme je na plaži zabavljao Ćerku i sina
sve vreme je na plaži zabavljao Ćerku i sina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia