Blic

Svi su oduševljen­i sendvičima Lepog Brke

Tropski dani, putovanje i pauze koje pravimo do naših odredišta gotovo su nezaboravn­i deo tokom letnjih meseci. Na bezinskoj stanici OMV održan je izbor za najbolji sendvič koji su uvršteni kao nova ponuda u VIVA restoranu.

-

KUVAR SVETSKOG GLASA Nenad Gladić, koji je poznat pod nadimkom Lepi Brka, pripremio je pet različitih sendviča koji je stručni žiri imao priliku da degustira i odabere najbolji. Žiri je činila Mila Vujisić koji mnogi znaju pod nadimkom Mila’s Homemade, moderna dama čiji je hobi postao brend, a njeni recepti zasluženo su služeni na brojnim trpezama, čije je ukus izazvao brojne osmeh kako na našim prostorima tako i regionu. Drugi član bio je Dejan Stanković, poznatiji kao i Lični Harlekin, čije ljubav prema kulinastvu prate podjednako muškarci, ali i žene. Kao treći član bila je Sandra Subotin, glavna i odgovorna urednica magazina “Blic žena”, koja je u svakodnevn­om kontaktu sa brojnim novitetima koje pruža današnja moderna domaćića. Žiri nije imao nimalo lak zadatak, na njima je bilo da probaju pet različitih sendiča koje je pripremio Lepi Brka i donesu odluku koja dva će se naći u stalnoj postavci OMV VIVA restorana.

Degustacij­a je počela, žirija je revnosno gledao svaki detalj, od hrskavosti krosana, preko nemaza koji su se našli unutar omiljenog proizvoda mnogih. Nakon nekoliko sati provedenih u odabiru, došli su na odluku da se u OMV VIVA asortiman uvrste sledeći sendviči: premium kroasan sendvič i pesto sendvič. Nakon proglašenj­a, prisutnima se obratio tvorac sendviča:

- Gosti OMV VIVA restorana imaju priliku da uživaju u dva nova ukusa sa kvalitetni­m proizvodim­a od mesa i sa svežim povrćem u izvrsnim kroasanima, uz dodatak pesto sosa - istakao je omiljeni TV kuvar.

Ono što je bitno za sve posetioce OMV benzinske stanica jeste da su novi sendviči napravljen­i od najboljih sastojaka u velikim kraosanima, a da je svežina i vrhunski kvalitet proizvoda osnovi prioritet OMV VIVA restorana.

 ??  ?? Lepi Brka je napravio sendviče od najboljih sastojaka
Lepi Brka je napravio sendviče od najboljih sastojaka
 ??  ?? Žiri je odabrao dva najbolja sendviča
Žiri je odabrao dva najbolja sendviča

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia