Blic

Pevač Pred nastup u Budvi stanici završio u policijsko­j

- FILIP JOVANOVIĆ

Brazilski top-model Adrijana Lima i stilistkin­ja Ana Antić, inače ćerka Radomira Antića, uživaju u luksuznom rizortu. Dane provode na plaži, dok uveče obilaze razne restorane i noćne klubove.

NEKADAŠNJA SRPSKA SNAJKA Adrijana Lima i ćerka proslavlje­nog fudbalera i trenera Radomira Antića, šarmantna Ana Antić godinama su dobre prijatelji­ce, a trenutno se zajedno provode u Marbelji.

Ana Antić ostvarila je san i izgradila uspešnu karijeru u Americi, gde je stilizoval­a mnoge svetske zvezde. Među njima je i Adrijana Lima, sa kojom je postala i veoma bliska prijatelji­ca, a u Marbelji trenutno uživaju u zajedničko­m vremenu. Odlaze u restorane, teretane, salone lepote, šoping, ali i na koncerte i u noćne klubove. Svetski paparaci su videli Adrijanu i Anu u golferskom autiću kako se vozi u jednom luksuznom rizortu u Marbelji, a pokušala je da se sakrije ispod velikih naočara i kape.

Iako su mnogi pomislili da će Lima na odmor otići sa turskim biznismeno­m Emirom Jamarom, sa kojim je nedavno počekla da se zabavlja, ona je ipak na more otišla sa prijatelji­cama. Ćerke Andrijane Lime i Marka Jarića trenutno su u Crnoj Gori sa majkom i sestrom proslavlje­nog košarkaša

- Dok njih dve uživaju u Marbelji, njihove ćerke Valentina i Sijena su sa bakom Leposavom i tetkom Tamarom u Budvi. One su došle pre nekoliko dana i uživaju u jednom luskuznom apartmanu u Budvi. Ni Marko ni Adrijana nisu štedeli novac da svojim mezimicama naprave užitak za pamćenje u metropoli crnogorsko­g turizma. S obzirom na to da Marko ima jahtu, a boravi u Italiji, postoji verovatnoć­a da će doći kod njih i tamo provesti ostatak odmora - kaže naš izvor.

je neprijatno­st u Radanović doživeo

Pevač Slobodan Sloba upala i odvela ga u u Budvi kada je policija jednom restoranu razgovor. je to bio samo informativ­ni stanicu. On tvrdi da

Sloba Radanović u ponedeljak uveče sedeo je u jednom budvanskom restoranu sa prijatelji­ma i neobavezno ćaskao čekajući vreme da krene na nastup gde ga je čekalo nekoliko stotina fanova. Međutim, u jednom trenutku u lokal je upala policija koja je prekinula njihov razgovor, a pevač i nekoliko njegovih

prijatelja su privedeni u policijsku stanicu.

Razlog njihovog privođenja zasad nije poznat, dok pevač tvrdi da je u pitanju bio samo informativ­ni razgovor, a detalje ispitivanj­a nije želeo da otkrije.

- Sedeli smo na večeri,

rutinska kontrola, intervenci­ja policije najnormaln­ija. Prišli su, bilo nas je dosta za stolom... Odveli su nas u stanicu kako bi obavili informativ­ni razgovor. Nisu mogli da obave razgovor na mestu gde smo bili. Otišli smo u policijsku stanicu i moram da priznam da su momci ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup - pokušao je da objasni Radanović šta se desilo u popularnom restoranu, a zatim dodao:

- To je bukvalno bio samo informativ­ni razgovor, svi oni rade svoj posao. To je jedinica koja... Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja ispričao je Radanović svoju verziju priče za Pink.rs.

Kako je istakao sve vreme je razmišljao o nastupu koji je trebalo da održi.

- Ja sam samo čekao da stignem na nastup, da krenem da pevam na vreme - rekao je pevač.

Na njegovu sreću, ali i

 ??  ??
 ??  ?? na odmoru sa Prijatelji­cama umesto sa dečkom
na odmoru sa Prijatelji­cama umesto sa dečkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia