Blic

Bogosavac: Molde je vrhunski tim, ali mi uvek igramo na gol više

-

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 20.45 sati igraju revanš meč 2. kola kvalifikac­ija za Ligu Evrope protiv Moldea. “Brđani” su hrabrom igrom izborili veoma povoljan rezultat u Norveškoj (0:0).

- OČEKUJEM DA ćemo proći dalje. Ako treba, neka bude ponovo 0:0, pa da dođemo i do penala. Od početka sezone smo najavili da ćemo igrati na gol više i tako će biti i protiv Moldea. I ako postignemo gol više od rivala, eto nas u trećoj rundi. Čeka nas teška utakmica, vrhunska su ekipa, pokazali su to i u prvoj utakmici izjavio je fudbaler Čukaričkog Miroslav Bogosavac.

Kako je istakao, Čuka je u Noveškoj “pre svega izgledala kao kolektiv”.

- To je naše najjače oružje. Svesni smo da samo kao tim možemo do plasmana u narednu rundu. Znamo i gde smo grešili u prvom meču, nismo počeli kako treba, bila je to posledica veštačkog terena i mladosti našeg tima. Kako je utakmica odmicala, delovali smo sve bolje. Eto, i ja u prvom poluvremen­u nisam imao prostora da miroslav bogosavac se ubacujem, Molde nas je jednostavn­o naterao da se branimo, dok je u nastavku bilo mnogo, mnogo bolje kazao je Bogosavac.

Prema njegovim rečima, pune tribine stadiona na Banovom brdu bile bi velika prednost Čukaričkog u revanšu. - Publika će nam dati dodatnu snagu, biće naš vetar u leđa. Isto tako, odgovara nam prirodna trava, pa će sada gosti morati da se prilagođav­aju. Opet, moramo da budemo maksimalno oprezni u svakom momentu - naveo je levi bek srpskog kluba. Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan, dok će za zapadnu koštati 500 dinara.

Naime, kako prenosi BBC, javni pravobrani­lac Sao Paula je doneo odluku da se odustane od dalje istrage, iz pomenutih razloga, ali će dokumenta proslediti tužiocima, koji na svoju inicijativ­u mogu da nastave da gone slavnog fudbalera. Podsetimo, manekenka Nažila Trinidad je teretila Nejmara za silovanje, a u prepisci sa sada već bivšim advokatom je igrača PSŽ-A, između ostalog, optužila da je zavisnik od narkotika.

nn

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia