Blic

Navijači tuže Juve zbog Ronalda!

-

više agresivni. Smatram da ne bi trebalo da pravimo prekršaje jer to njima odgovara. Jako je bitno da lopta bude što više u igri nego u prekidama - rekao je Savo Milošević na konferenci­ji za novinare.

Neefikasno­st je problem u igri koju je „parni valjak“iskazao u prve dve KRISTIJANO RONALDO JE ponovo u žiži skandala! Ovoga puta nijedna devojka ga nije tužila za silovanje, ali jesu navijači organizato­re meča između Juventusa i ol-star ekipa korejske lige, i to baš zbog portugalsk­og superstara.

Više od 60.000 ljudi se okupilo u Seulu kako bi videlo neku od majstorija jednog od najboljih fudbalera sveta na delu, ali Ronaldo je ceo meč, koji je završen nerešeno

- 3:3, presedeo na klupi. Organizato­ri su najavili da će Ronaldo odigrati utakmice. Govorio je o tome i Milošević, pa se nametnulo pitanje da li je taj problem „sređen“pred drugi duel sa Konahsom.

- Mi smo relativno lako dolazili do gola protivnika, a realizacij­a je rezultat niza okolnosti. Meni je bitno da dolazimo u šanse i da zadržimo ovu igru, a siguran sam da će realizacij­a biti popravljen­a.

Istakao je Milošević i jedan podatak koji ga raduje.

- U ove dve utakmice do sada naši protivnici su šutnuli na naš gol dva i po puta, dok smo mi imali 47 udaraca! Jako je bitno da sačuvamo tim od povreda jer igramo i ligu i kvalifikac­ije. Najbitnije je da su momci spremni. Radili smo u poslednja četiri dana na ispravljan­ju nekih problema. makar jedno poluvreme, ali to se nije desilo i zbog toga su razočarani navijači odlučili da presaviju tabak i tuže i organizato­re za prevaru i nanetu duševnu bol.

Da u „staroj dami“nisu ozbiljno shvatili ovaj duel govori i podatak da je meč kasnio sat vremena i da su igrači na stadion došli direktno sa aerodroma nakon leta iz Kine. Advokati će za svakog navijača tražiti povraćaj novca za ulaznicu (59 dolara) i odštetu za duševnu bol (850 dolara).

 ??  ??
 ??  ?? kristijano ronaldo
kristijano ronaldo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia