Blic

Milošević za Molde ima novog džokera u rukavu

-

Crno-beli su potpisali najzvučnij­e pojačanje ovog prelaznog roka - kapitena izraelske reprezenta­cije Bibrasa Natha, koji se nalazi na spisku registrova­nih igrača za dvomeč protiv Moldea u plej-ofu kvalifikac­ija za Ligu Evrope.

NA PREDSTAVLJ­ANJU NATHO nije želeo da pompeznim rečima najavljuje svoje igre u Partizanu, ostaviće dokazivanj­e za teren, na kojem bismo u crno-beloj opremi mogli da ga vidimo već u četvrtak. Klub iz Humske odabrao je pre nekoliko bogatijih ponuda iz Rusije i Turske i objasnio kako je u ovoj situaciji pratio srce.

- Imao sam unosnije ponude od Partizana, ali sam odabrao da pratim srce. Crno-bele sam odabrao jer sam procenio da me oni žele više od bilo kog drugog kluba. Razgovarao sam sa čelnicima i uverili su me da treba da odaberem ovu sredinu - počeo je priču na promociji Bibras Natho.

“Krivac” za dolazak Natha u Partizan je i Zoran Tošić, koji je sa Izraelcem nastupao u CSKA.

- Prvi koji mi je poslao poruku u vezi sa Partizanom jeste Tošić, a kasnije su svi ostali iz kluba pokazali koliko me žele i cene. Poznajem i Vladimira Stojkovića, ne znam puno o srpskom fudbalu, ali sam jednom igrao protiv crno-belih, za Rubin. Srpski mentalitet je sličan izraelskom - dodao je vezni fudbaler. Savo Milošević potvrdio je da bi Natho mogao da debituje u četvrtak, kada će u Humskoj Partizan dočekati Molde u prvoj utakmici plej-of runde kvalifikac­ija za Ligu Evrope.

- Spreman je da nam pomogne na startu, isto kao i Asano po dolasku. Videćemo u preostala dva treninga, spremio sam mu i jedan test, nakon čega ćemo doneti procenu - izjavio je strateg crno-belih.

n

 ??  ?? Bibras Natho zadužio je dres sa Brojem šest
Bibras Natho zadužio je dres sa Brojem šest

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia