Blic

Nadal se ipak ženi u oktobru

- D. Đorđević

Iako je u prvi mah negirao da će ove godine stati na ludi kamen, slavni teniser Rafael Nadal, prema navodima španskih medija, ipak će se oženiti dugogodišn­jom izabranico­m u oktobru, i to na luksuznoj lokaciji na Majorki.

STRANI MEDIJI NEDAVNO su preneli da se Nadal ženi u junu, devojkom Marijom Fransiskom Pereljo koju mediji zovu i nadimkom Ćiska, a sa kojom je u vezi od 2005. godine.

Početkom godine španski mediji pisali su kako je par zakazao svadbu odmah posle Rolan Garosa, a teniser je to tada ovako prokomenta­risao:

- Neću da se uplićem više u ovaj cirkus. Čujem da se ženim u junu? Nemam pojma odakle ljudima ta priča - rekao je Nadal za “AS”.

Međutim, španska štampa sada bruji o tome da je dan venčanja blizu i da su poznati svi detalji. Navodno, drugi reket sveta staće na ludi kamen 19. oktobra na Majorki, i to u prelepom gradu Polensa.

Ceremonija će se održati u podne na imanju “La Fortalesa”, koje je poznato i po tome da se na njemu snimala Bbcjeva televizijs­ka serija “The Night Manager”. Nadal i Marija su zakupili čitav kompleks, koji poseduje ogromne travnate površine, bazene, privatne sobe, kao i helidrom.

Svadbi će prisusutvo­vati 500 zvanica, a među njima će se naći i španski kralj Huan Karlos, kao i mnoge Rafine kolege. Nadal je dobar prijatelj sa mnogim teniserima pa će se navodno među zvanicama naći i David Ferer, Felisijano Lopez, Fernando Verdasko, a pojedini mediji tvrde da bi ceremoniji mogao da prisustvuj­e i Rodžer Federer. Kako stoji u navodima, iako su veliki rivali, Rafa i Federer se jako poštuju i vole van terena, pa nije nemoguće da se Švajcarac nađe među Rafinim svadbenim zvanicama.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia