Blic

Sačekuša U Novom Sadu likvidiran Željko Bulatović CRNOGORAC IZREŠETAN IZ OSVETE ZBOG UBISTVA

-

Željko Bulatović (55) iz Podgorice, koji je ubijen u ponedeljak uveče u Novom Sadu, najverovat­nije je žrtva osvete!

Bulatoviće­vu likvidacij­u istražitel­ji dovode u vezu sa ubistvom Miroslava Lazarevića (32) u Istočnom Sarajevu, u oktobru 2016, zbog kojeg je Aleksandar Bulatović

(33), Željkov sin, osuđen na 19 godina zatvora, a njegov prijatelj

Saša Vidović (37) iz Bijeljine na dve decenije robije.

Sa druge strane, operativne informacij­e ukazuju da je upravo Željkov sin bio sa Vidovićem kada je ovaj pokušao da ubije Slobodana Kašćelana u junu 2016. godine upravo u Novom Sadu, pa se ne može odbaciti mogućnost da je preksinoćn­a egzekucija osveta za tu neuspelu likvidacij­u.

Željko Bulatović iz Podgorice ubijen je hicima iz pištolja ispred stana koji je iznajmljiv­ao poslednjh šest meseci.

Željko Bulatović, koji je rodom iz Podgorice, ubijen je u Ulici Bate Brkića ispred broja sedam. U toj zgradi, u iznajmljen­om stanu, živeo je poslednjih šest meseci. U njega je za sada neidentifi­kovani ubica pucao iz pištolja. Čim je smrtno ranjeni Bulatović pao, egzekutor je pobegao. Komšije su ubrzo pozvale Hitnu pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt Željka Bulatovića.

- Nismo ga dobro poznavali. Ono što smo primetili jeste da je bio prijatan. Uvek bi se javio kada bismo se sreli u hodniku ili ispred zgrade. Zapamtili smo po ijekavici kojom je govorio a koja nije svojstvena za Novosađane - kazale su za “Blic” komšije ubijenog i dodale da ne znaju od čega je njihov sused živeo, u stvari čime se bavio.

U istrazi ovog zločina policija proverava snimke video-nadzora sa okolnih objekata ne bi li na njima uočila neki detalj koji može pomoći i uidentifik­aciji zločinca. Takođe se istražuje šta je Bulatović radio proteklih meseci u

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia