Blic

Misteriozn­a smrt MMA borca u Americi

-

SAŠA PERKIĆ (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik, preminuo je u SAD gde je živeo i radio. Njegova smrt zasad je misterija, budući da su pojedini američki portali preneli da je izboden, a član njegove porodice to demantovao, ne dajući objašnjenj­e o uzroku smrti.

Nekoliko američkih portala proteklih dana objavilo je da je bivša MMA zvezda Srpski ratnik izboden nasmrt, pozivajući se, između ostalog, na oproštajne poruke koje se naširoko dele na društvenim mrežama. Redakcija “Blica” pokušala je da stupi u kontakt sa članovima Perkićeve porodice kako bi potvrdila ovu tragičnu vest. Tako se “Blicu” odazvao

Sašin brat, demantujuć­i “Blic” je juče stupio u k ontakt sa direktorom Tehničke škole u Majdanpeku Dragoslavo­m Jankovićem, gde je uhapšeni Dragoslav M. zaposlen.

- Ne mogu da tvr dim nikakve navode, osim da radnika škole nije ni juče ni danas bilo na poslu. Policija mi ništa nije javila, te sam ih pozvao sam i rekli su mi da su oni osumnjičen­i, da im je određeno zadržavanj­e i da se nalaze u Negotinu. Ono što mogu da kažem je to da sam imao indicije da se ja droga rastura u školi ili oko škole, bih prvi reagovao - kaže direktor Janković za naš list i dodaje da u njegovoj školi takav čovek neće raditi ukoliko se utvrdi da je kriv. navode da je izboden. Sa druge strane, nije želeo da objasni šta se tačno dogodilo i od čega je MMA borac preminuo, zbog čega uzrok njegove smrti zasad ostaje misterija. Prema jednoj verziji priče, Saša je izboden nakon sukoba, dok neki drugi podaci govore da je izdahnuo u snu. Poznato je da je Saša posle svoje sportske karijere radio kao obezbeđenj­e, zbog čega se sumnja da je do sukoba a zatim i mogućeg ubadanja došlo upravo na njegovom radnom mestu.

Uz tragičnu vest portal su preneli i sećanje Perkićeve prijatelji­ce na događaj iz januara 2017, kada je prebio lopove koji su pokušali da mu otmu kola i izboli ga nožem, pa je policija DNK kradljivac­a, koji su pobegli glavom bez obzira, morala da uzima sa Perkićevih pesnica.

 ??  ??
 ??  ?? nađen mrtav: saša perkić
nađen mrtav: saša perkić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia