Blic

Muž mi kaže da uvek uz Srpkinju idu tri Srbina

Glumica kroz osmeh priča da joj je dom u Engleskoj stalno pun gostiju, zbog čega je suprug Džulijan stalno zafrkava.

-

BRANKU KATIĆ KOJA već 20 godina živi u Engleskoj sa suprugom i sinovima, domaća publika ima priliku da gleda u seriji “Ujka - novi horizonti”, koju radi sa Nikolom Đuričkom.

- BRAT JE došao da me poseti i doneo jedan od ukrasa koje vidim da su po Srbiji tokom cele godine. Volim kada radim da je na setu dobra atmosfera, da niko nije baksuz. A od nas niko nije baksuz. To je jako bitno, u Engleskoj su svi tako fini, a onda budu pasivno agresivni - rekla je Branka u emisiji “Među nama”, a na pitanje da li njoj dolaze nepozvani gosti kao u ovom projektu, odgovara:

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam počela da živim sa Džulijanom, on me je stalno zafrkavao kako uz jednu Srpkinju dobije tri Srbina za džabe. Kod nas stalno ima gostiju ne samo iz Beograda, već iz celog sveta. Dolasci u Beograd je ponekad rastuže.

- Žao mi je našeg naroda. Volela bih da dođu neka bolja vremena, da se malo više brine o pojedincu - kaže i priznaje koja koleginica joj uvek stavi osmeh na lice: - Radosna sam kada vidim Vesnu Trivalić, ona i kada mi poruku pošalje, to je jedno divno zaigrano ludilo koje ja obožavam. Prošlo je 35 godina od filma „Nije lako sa muškarcima”, a Branka živi sa trojicom.

- Ko bi rekao da ću živeti sa tri muškarca i jednim psom koji je takođe mužjak. Ne živim ovde već 20 godina pa ne gledam te repirize, ali sam imala utisak da me filmski svet gleda kroz tu ulogu. Tek pre tri godine počele su da pristižu ponude za uloge koje su zahtevne da mogu da pokažem svoj dar - otkriva Branka, čija uloga u blokbaster­u “Kapetan Amerika” je poznata svuda u svetu:

- To je mala uloga, ali je blokbaster, pa se zna. Kada je bila audicija, samo sam to mogla da igram i nisam dobila ceo scenario da pročitam, to se držalo u strogoj tajnosti.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia