Blic

Bajern će do Zvezde dobiti novog trenera

-

zvezde, čiji sam navijač od rođenja. Sigurno da bi mi značilo da postignem gol, međutim, ako to bude i neko od mojih saigrača, biću veoma srećan - dodao je Marin.

Borjan je i pored pet primljenih golova imao dosta uspešnih intervenci­ja u Londonu. Čak 12 šuteva je išlo u okvir njegovog gola.

- Najbolju utakmicu sam branio protiv Krasnodara, pa protiv Kopenhagen­a. Daj Bože da večeras nemam posla, da ekipa to reši. Uvek sam tu da pomognem, kao što znate, za Zvezdu ostavljam srce i na terenu i van njega. I u sredu ću da pružim svoj maksimum, pa će valjda Bog da nas pogleda i nagradi - kaže Zvezdin broj 1.

On dobro pamti da je na današnji datum, pre tačno 12 meseci, na “Marakani” pao Liverpul.

- Lepo je kada se setite tog 6. novembra. Međutim, fudbal je čudna igra. Mi smo u prethodne tri godine napravili neverovatn­e rezultate. Zvezdaška javnost je specifična i mnogo se traži od nas. Mi to razumemo, Zvezda je veliki klub. Voleo bih da nam se ponovi Liverpul jer bi to značilo svima.

Prošle godine Milan Pavkov je bio junak sa dva gola.

- Da, postigao je dva gola. Ali, potrebno je da se pogleda kompletna ekipa. Svi igrači su ginuli te večeri. Uklizavali su, dodavali, borili se... Kada se pobeđuje i gubi, uvek je tim na prvom mestu.

Totenhem je u prvom meču brzinom rasturio Zvezdinu igru.

- Igraju tipičan engleski fudbal - brzo, snažno i sa dosta duela. Imaju kvalitetnu ekipu u male su razlike da li je ovaj ili onaj igrač u startnoj postavi. Biće nam mnogo teško - poručio je Borjan. PREDSEDNIK BAJERNA ULI Henes najavio je da će za najviše tri nedelje biti poznat novi trener i naslednik smenjenog Nika Kovača. To znači da će na meč protiv Crvene zvezde u LŠ doći u Beograd sa novim trenerom, odnosno da će pronaći rešenje do 26. novembra.

- Najvažnije u ovom trenutku je da imamo tri nedelje i da ćemo u tom roku razmotriti sve. Mislim da ćemo do tada napraviti potez - rekao je Henes.

Kao zamena za Kovača spekuliše se sa brojnim imenima poput Ralfa Ragnika, Arsena Vengera, Masimilija­na Alegrija, Žozea Murinja, a najveće šanse daju se Ajaksovom treneru Eriku ten Hagu.

 ??  ?? golman milan borjan veruje da Će atmosfera na „marakani“pomoći zvezdi da iznenadi totenhem
golman milan borjan veruje da Će atmosfera na „marakani“pomoći zvezdi da iznenadi totenhem
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia