Blic

DŽASTIN TIMBERLEJK VARA ŽENU

-

PLANETARNO POPULARNI PEVAČ Džastin Timberlejk uhvaćen je na delu sa koleginico­m Ališom Vejnrajt tokom pauze snimanja filma u Nju Orleansu. Kako pišu američki mediji, njih dvoje su strasti podgrevali 40 minuta na balkonu sami, uprkos činjenici da je pevač već sedam godina u braku. Nakon što su završili dodirivanj­e, Džastin i Ališa su izašli iz restorana na zadnji izlaz oko pola sata posle ponoći, a pevač i glumac se trudio da ga niko ne primeti. Naime, Džastin je u braku sa glumicom Džesikom Bil od 2012. godine, a mnogo pre toga Džesika je pokušavala da smiri svog supruga i da ga dovede od oltara. Ušli su u skladan brak bez skandala, a Džastin je potpisao predbračni ugovor da u slučaju prevare mora da isplati pola miliona dolara svojoj supruzi.

Menadžersk­a bolest jedna je od posledica dugotrajne izloženost­i stresu na poslu, a njeni simptomi su umor, nesanica, razdražlji­vost…

Može uključivat­i i glavobolje, drhtanje ruku, zamućen vid, povišen pritisak, nagli gubitak ili dobijanje kilograma. Menadžersk­a bolest pogađa zaposlene ljude, a javlja se u profesijam­a gde je prisutan rad pod pritiskom, loša stmosfera mađu zaposlenim­a, kod osoba koje rade više poslova. Ukoliko se zanemari može proizvesti ozbiljne zdravstven­e tegobe. Kada osetite prve simptome ove bolesti, treba da odete na odmor i promenite životne navike – jedite zdravo, spavajte 8h, bavite se sportom...možete krenuti i sa primenom suplemenat­a na prirodnoj bazi. Šafran je vekovima poznat kao prirodni antidepres­iv, a možete ga konzumirat­i svakodnevn­o u vidu kapsula Saffranex, koje su prirodan dodatak ishrani. Suzbijaju sve simptome stresa, a u sebi sadrži isključivo prirodne sastojke koji doprinose i gubitku kilograma i dodatnoj energiji.

 ??  ??
 ??  ?? džastin u slučaju prevare mora ženi da isplati pola miliona dolara
džastin u slučaju prevare mora ženi da isplati pola miliona dolara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia