Blic

MOJA POBEDA SU NOVA PRIJATELJS­TVA

-

Mlada jedanaesto­godišnja srpska zvezda Darija Vračević nastupila je na Dečjoj pesmi Evrovizije, zauzela deseto mesto i oduševila mnoge numerom „Podigni glas“o katastrofa­ma koje pogađaju planetu.

DARIJA VRAČEVIĆ, ZA koju mnogi kažu da je dete anđeoskog glasa, nastupila je na Dečjoj pesmi Evrovizije koja je održana u nedelju u poljskom gradu Gljivice i zauzela je 10. mesto, dok je i ove godine pobedu odnela Poljska, koju je predstavil­a 12-godišnja Viki Gabor. Darija je oduševila publiku, ali i novinarske stručnjake numerom “Podigni glas“o katastrofa­ma koje pogađaju planetu. Darija nam po povratku u Beograd otkriva prve utiske. - Utisci su se slegli i jako sam srećna i zadovoljna. Ovo je ogromno iskustvo i veoma posebno. Stižu mi poruke podrške iz celog sveta. Pišu mi ljudi svoje utiske nakon mog nastupa i svi su veoma zadovoljni i ponosni. Stigle su mi čak poruke iz Azije, Afrike, Meksika, Indonezije, Amerike, Kolumbije, Koreje... Ne mogu da se setim svih, ali srećna sam jer sam imala priliku da se predstavim celom svetu i mislim da sam uradila to na najbolji mogući način. Mi smo mala zemlja i zadovoljna sam, jer smo uprkos tome uspeli da ostvarimo jedan od boljih rezultata na Evroviziji - kaže nam kroz osmeh Darija Vračević.

Pevačica nam kaže da je dobila i veliku podršku od javnih ličnosti iz Srbije.

- Čitala sam komentare ispod videa nastupa i verujte mi da nisam naišla ni na jedan negativan komentar. Moram da zahvalim svima koji su mi pružali podršku - Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Željko Joksimović, Sara Jo, Marija Šerifović, Aleksandra Prijović, kao i blogerima i jutjuberim­a. Moja pobeda su moja nova prijateljs­tva i kontakti koje sam ostvarila. Prezadovol­jna sam i presrećna, zaista. Ovo je plod velikog rada i truda svih ovih godina - završava Darija.

 ??  ??
 ??  ?? briljirala: darija vračević
briljirala: darija vračević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia