Blic

BOGDANA I VELJKO ČEKAJU SINA

i Bogdana Budući roditelji Veljko pol bebe Ražnatović saznali

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Na dan venčanja mlada, koja je u trećem mesecu trudnoće, saznala je da nosi dečaka, a u dogovoru sa sadašnjim suprugom odlučili su da nasledniku daju ime Željko, po Veljkovom ocu Željku Ražnatović­u Arkanu.

Dan svadbe Bogdane i Veljka obeležile su i velike, lepe vesti, postaće roditelji dečaka. Kako saznajemo, baš u nedelju, 24. novembra, kada su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, stigli su im nalazi iz bolnice i vesti o polu bebe, a budući tata Veljko je za “Blic” potvrdio da će dobiti sina.

- Bogdana i Veljko nisu mogli da veruju da su im lepe vesti stigle baš na dan svadbe, donele su im dodatnu sreću na njihov veliki dan. Danima su pričali o polu bebe, smišljali imena i ono što su sigurno znali jeste da ukoliko bude bio dečak, žele da se zove po Veljkovom ocu Željku Ražnatović­u Arkanu. Veljko je izrazio tu želju sa kojom se Bogdana odmah složila.

Kada su saznali da čekaju sina, dileme o imenu nije bilo, a oni nisu skrivali oduševljen­je - otkriva nam izvor blizak supružnici­ma.

Kako dalje saznajemo, ni članovi porodica Ražnatović i Rodić nisu krili uzbuđenje i radost zbog novih vesti.

- Ceca jedva čeka da postane baba i ne krije sreću što je Bogdana trudna, trudi se da joj sve bude potaman i posebno je pazi. Čim su saznali da će dobiti sina, Bogdana i Veljko su joj javili, a ona se oduševila. Anastasiju i nju su raznežile lepe vesti, nazdravile su u to ime i odmah čestitale mladencima. Ovo im je bio dodatan razlog da slave i da se vesele ceo dan, nisu skidale osmeh sa lica, a uzbuđenje nije jenjavalo.

 ??  ?? Oboje su se složili OKO imena bebe
Oboje su se složili OKO imena bebe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia