Blic

ZIMONJIĆ U TAJLANDU, ĐERE U DUBAIJU

-

Nakon finalnog turnira Dejvis kupa u Madridu, najbolji srpski teniseri su najpre došli u Beograd, samo kako bi prepakoval­i stvari, a potom se sa svojim lepšim polovinama uputili na Maldive. Zajedno na ovoj egzotičnoj destinacij­i uživaju Viktor i Aleksandra Troicki, Janko i Biljana Tipsarević, Dušan Lajović i njegova devojka Lidija, kao i Filip Krajinović.

Srpski teniseri stalno pominju da su veoma dobri prijatelji, pa zato i ne čudi njihova ideja da provedu odmor zajedno. Koliko se dobro slažu najbolje govori i opis jedne od fotografij­a na kojoj su na okupu. Aleksandra Troicki je podelila sliku i napisala: „Porodica!“.

Svi oni su već bili na Maldivima, te već poznaju čari ovog egzotičnog letovališt­a. Uvek bi, kada bi se vratili, potenciral­i koliko su se dobro proveli, pa je potpuno jasno zašto su se i ove zime uputili tamo. Inače, domaćini su odmah reagovali, pa su na pesku ispisali dobrodošli­cu Janku i drugovima.

Oni će se odmarati narednih petnaestak dana, a onda ih čeka povratak „u kancelarij­u”. Svi osim Tipsarević­a, koji se u Madridu oprostio od aktivnog igranja tenisa.

Već je poznato i gde će

Za razliku od svojih drugova iz reprezenta­cije, Nenad Zimonjić je odlučio da sa suprugom Minom ode u Tajland. Laslo Đere je odmor proveo u Dubaiju sa devojkom Tamarom Pavićević. srpski igrači započeti 2020. Novak Đoković če narednog januara predvoditi drugove na ATP kupu u Brizbejnu. S njim će biti Dušan Lajović, Viktor Troicki, Nikola Milojević i Nikola Ćaćić. U Dohi će biti Laslo Đere, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia