Blic

ČOLA ZADAO DOMAĆI ZADATAK SVIMA

Oboreni svi rekordi u Areni, pevača slušalo 120.000 ljudi

- ALEKSANDRA RADOJEVIĆ

Legendarni pevač Zdravko Čolić u subotu uveče je održao šesti koncert u Štark areni, na svakom je pevao s istim žarom, publika je horski pevala svaku numeru, a on je pokazao koliko je veliki.

Čola je zakazao i šesti koncert. Kada je ova vest odjeknula u medijima, mnogi su bili u neverici da jedan pevač može toliko puta da zapeva u Areni, a da opet ne bude dosta. Nijedno

okupljanje nije moglo da prođe bez priče o Čolinim koncertima, a i oni koji nisu imali nameru da odu na njegov nastup nakon brojnih prepičavan­ja sa prvih koncerata su pohrlili da nabave svoju kartu. A on, on je pevao s istim žarom kao i na prvom koncertu, s istim žarom kao i na početku svoje karijere.

Nije samo Srbija punila Arenu šest puta, fanovi iz celog regiona su došli da slušaju omiljenog im pevača. Uzbuđene žene, muškarci, mladi, stariji, čak i deca su pred svaki koncert uzbuđeno stajali u redu i čekali da zauzmu najbolja mesta kako bi preko tri sata uživali u najvećim hitovima. A Čola je opravdao poverenje svoje publike. Svojom harizmom i toplim glasom Čola pravi čaroliju, a čim izađe na binu cela dvorana se ispuni posebnom energijum, a publika peva horski svaku pesmu. Tako je bilo čak šest puta. Kažu da je najveći uspeh pevača da publika sa koncerta izađe nasmejana, dobro raspoložen­a i zaboravivš­i bar na trenutak na probleme koje ima. Sa Čolinih koncerata fanovi nisu hteli da izađu, već su želeli da magija traje celu noć. Da je bio i ostao miljenik žena, najbolje pokazuju dame koje su horski pevale sve njegove pesme, u rukama nosile cveće i poklone za svog omiljenog pevača. Transparen­ti sa porukama ljubavi su se njihali zajedno sa publikom koja tri i po sata nije sela da se odmori.

A Čola? Kažu da je večiti dečak, da u sedmoj deceniji peva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere, da su njegovi hitovi neprolazni. I zaista jeste tako.

Pesmom „Produži dalje” Čola je započeo svoje koncerte u Areni”, a zatim je nastavio u brzom ritmu sa „Mjekam te mjerkam”, „Čija je ono zvijezda”, a kada je zapevao „Ti živiš u oblacima, mala”, sve je prštalo od energije.

Nije samo narod bio uz velikog Čolu. Kolege, koje su nekoliko puta isticale da je on veliki čovek i veliki pevač, došle su da uživaju u magiji koju stvara legendarni Zdravko.

Šest koncerata u Areni, 120.000 ljudi, sati i sati pesme, lepe energije i osmeha na licu obeležili su decembar legendarno­m pevaču. Ovaj uspeh niko ne može da mu ospori, ko god ga sretne skida mu kapu za sve ono što je postigao i moramo priznati da je ovim Čola zadao domaći zadatak svima. Čolo, šest puta bravo!

Čola je na svih šest koncerata pevao jednako poletno i snažno kao i na početku karijere

 ??  ?? pevala publika je uglas do kraja od početka koncerta
pevala publika je uglas do kraja od početka koncerta
 ??  ?? Žene su mu donosile poklone
Žene su mu donosile poklone

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia