Blic

UBIO SUPRUGU NAKON RAZVODA

-

Branko Manić (50) sa više hitaca iz pištolja usmrtio je juče svoju bivšu suprugu Violetu (51) u njenom domu u Ulici Svetozara Miletića broj 15 u Karavukovu.

“Blic” iz izvora bliskih istrazi, zločin se dogodio u ranim jutarnjim časovima posle kraće svađe zbog nerešenih imovinskih odnosa, nakon čega je Branko uhapšen i određeno mu je zadržavanj­e do 48 časova do saslušanja pred nadležnim javnim tužiocem koji će kvalifikov­ati ovo krivično delo.

Komšija porodice Manić kaže da su Violeta i Branko rastavljen­i već dve godine i da on isto misli da je razlog za ovaj stravičan zločin verovatno sudski proces oko podele imovine koji je došao do kraja.

- U selu su svi iznenađeni i ogorčeni, svi trenutno prepričava­ju događaj i šta se moglo uraditi, ali sada je gotovo. On je posle rastave živeo sam u velikoj porodičnoj kući na kraju sela. Ženu je oterao, sin im je živeo kod bake, a mlađa ćerka se udala, ima decu i živi sa svojom porodicom. Navodno je Branko nezadovolj­an sudskom odlukom o podeli imovine otišao u kuću gde je privremeno živela njegova bivša žena Violeta i nakon svađe je ubio - rekao je komšija.

Kako kažu meštani, Maniće u opštini Odžaci svi poznaju jer su se bavili trgovinom plastičnim proizvodim­a na pijacama u okolini Karavukova i imali su firmu “Plastic Manic” na Violetino ime, a koja je ugašena 2018. godine. Violeta je posle rastave radila i sezonski u Nemačkoj.

- Ona je bila dobra i poštena žena, to mogu da tvrdim. Kakav je bio on sad je jasno, ne baš svoj ako je ovako nešto u stanju da uradi. Nikada nije bio nasilan ili da je pravio neke probleme u selu, a kako je njima bilo u kući, to oni znaju. Ali, kako kažu ljudi, bio je na svoju ruku – priseća se komšija. Ekipa “Blica”

Policija je uhapsila Branka Manića nakon ubistva i kod njega pronašla pištolj koji je koristio. Njemu je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu zbog teškog ubistva

 ??  ?? Policija do sada nije imala Prijava za nasilje u Porodici Protiv manića
Policija do sada nije imala Prijava za nasilje u Porodici Protiv manića
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia