Blic

Luna psihički loše, Anabela zaratila sa fanovima

-

Poznata pevačica Anabela Atijas uputila je pretnju obožavaoci­ma Lune Đogani, koja se poslednjih dana oseća loše. Anabela je otkrila da je Luna psihički potonula jer je njen pas životno ugrožen, te da će biti blokirani svi oni koji joj stvaraju pritisak.

- DRAGI MOJI, pošto se puno vas “brine” i brine za Lunu, pitate kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanj­e, jer je ona član naše porodice. I još nešto veoma važno, ukoliko neko na bilo koji način napravi pritisak, sugestiju, dobronamer­an komentar... Bilo da su to ljudi koji je bezuslovno vole ili ovi drugi, biče blokirani - napisala je izrevoltir­ana pevačica.

Utučena Luna je ubrzo putem Instgaram storija obavila fotografij­u svog psa Lole i napisala emotivnu poruku uz nju.

- Pas ne zanima da li ste siromašni ili bogati, obrazovani ili nepismeni, glupi ili pametni. Dajte mu vaše srce i on će vama sve. Nikada vas neće izdati - poručila je Luna, a to je raznežilo njene fanove.

Podsećamo, Luna je početkom januara putem društvenih mreža uputila apel da se pokrene peticija protiv korišćenja pirotehnič­kih sredstava tokom praznika, jer uznemirava­ju njenog psa.

- Zbog petardi i pirotehnič­kih sredstava svake godine od srčanog udara ugine više od 5.000 pasa. Vama je to trenutak zadovoljst­va, a nekom živom biću trauma,

Dragi moji, pošto se puno vas “brine” i brine za Lunu, pitate kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanj­e. i u najgorem smrt. Moja Loli je završila uspavana i na snimanju nogice. Molim sve moje ljude da ovo šeruju i da se napravi peticija. Naši psi su naša porodica - istakla je Đoganijeva.

 ??  ?? da je utučena luna kaže pas prijatelj koji nikada neće izdati
da je utučena luna kaže pas prijatelj koji nikada neće izdati
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia