Blic

Mitrović u Londonu slavio ćerki rođendan

-

ozbiljne stvari su u pitanju, mešaju se terapije - obratila se Miljana svom ocu Siniši Kuliću, i nastavila da viče:

- Neka mi neko pomogne, ugrožena sam. Nisam dobro. Ovo je logor, ovde me maltretira­ju i psihički i fizički. Hoću da budem diskvalifi­kovana, hoću da izađem odavde. Imam napade panike.

Miljana je slične scene pravila i ranije kada je pričala da joj je ugroženo zdravlje, a onda kroz nekoliko sati samu sebe demantoval­a. To se očigledno dogodilo i ovog puta jer je voditelj naveo da je kamera jasno snimila da je Miljanin pritisak bio 148, a ne 190 kako je ona tvrdila.

Pre toga Miljana je napravila haos u apartmanu. Ona je počela da baca sve pred sobom, a u jednom trenutku je uzela tanjir i razbila kameru. Na društvenim mrežama osvanule su fotografij­e koje pokazuju da je jedna od kamera polomljena, a vidi se i trenutak kada je Miljana zamahnula tanjirom.

Kulićeva se juče oglasila putem svog instagram naloga porukom:

„Stigla sam kući živa i zdrava. Hvala svima na podršci svih ovih meseci. Ovako je najbolje za Željka i mene. Završila sam sa rijalitije­m zauvek. Vole vas Miksi i Željko.“

Njen otac Siniša Kulić se tokom jučerašnje­g dana nije javljao na telefon.

Starija naslednica, koju vlasnik „Pinka“ima sa Milicom, napunila je 20 godina.

ĆERKA ŽELJKA I Milice Mitrović, Kristina, proslavila je 20. rođendan u Londonu, gde i studira. Ovim povodom cela porodica Mitrović je otputovala u Englesku gde su zajedno sa prijatelji­ma slavili čitavu noć. Rođendansk­a žurka počela je u jednom restoranu, a završila se u noćnom klubu. Vlasnik TV Pinka Željko Mitrović podelio je snimak na kome se vidi deo atmosfere i čestitao naslednici rođendan.

- Evo slavimo rođendan Kristinin svi zajedno u restoranu u Londonu. Odličan je restoran, ima dve Mišlenove zvezdice. Tu smo njena drugarica, ja, Milica, Andrea i Bane - govorio je Željko dok je snimao goste.

Nakon što su večerali, vesela ekipa uputila se u noćni klub gde su đuskali do duboko u noć. Milica i Željko se trude da sve bitne datume obeleže sa porodicom bez obzira što su odnedavno svi raštrkani na različitim adresama. Tako je bilo i ovog puta kada je Kristina slavila rođendan, ostatak porodice Mitrović je bez razmišljan­ja spakovao kofere i odleteo za London.

GLUMAC BURAK OZČIVIT, srpkoj publici poznat kao Bali beg iz serije “Sulejman veličanstv­eni” proživljav­a pravu dramu, kako pišu turski mediji. Naime, on je upao u probleme s kriminalci­ma zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula. - Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zaintereso­van za taj posed i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zaintereso­vani kupac pripadnik kriminalno­g miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile. Glumcu su navodno zapretili da će zažaliti što je upravo tamo kupio kuću vrednu više od dva miliona evra. Kada su počele pretnje da će mu oteti sina, on je kontaktira­o nadležne službe i unajmio obezbeđenj­e. Zbog svega je ponovo krenuo i kod psihijatra, pišu turski mediji.

 ??  ?? glumac je ponovo počeo da posećuje i psihijatra kako bi sve ovo prevazišao
glumac je ponovo počeo da posećuje i psihijatra kako bi sve ovo prevazišao
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? trenutak kada miljana tanjirom razbija kameru u apartmanu
trenutak kada miljana tanjirom razbija kameru u apartmanu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia