Blic

POPULARNI PEVAČ PAZARIO VILU U KOJU će SE USKORO USELITI SA PORODICOM

-

Popularni pevač Saša Matić oduvek je želeo da ima svoju kuću sa dvorištem u kojoj će živeti sa porodicom, a tu svoju želju je nedavno i ispunio. Kako “Blic” saznaje, Matić je pazario vilu u Beogradu gde će se uskoro useliti sa suprugom Anđelijom i ćerkama Aleksandro­m i Tarom.

- Saša je kupio kuću u diplomatsk­om naselju na Košutnjaku, koja će uskoro postati dom za njegovu porodicu. On je oduvek želeo da baš na tom mestu ima kuću, i to je ispunio. Trenutno je u toku renoviranj­e, a Matić se u konsultaci­ji sa stručnim ljudima dogovorio da se nekoliko stvari promeni. To i jeste razlog zašto nije mogao odmah da se useli. Radnici su nedavno počeli i da preuređuju prostor rekao nam je izvor blizak pevaču i dodao:

- Kako je Saša neko ko obožava muziku, sasvim je logično što je odlučio da u domu napravi i studio. Majstori su počeli da rade prostorije koje su planirane za studio, a Matić sa svojim saradnicim­a bira opremu kojom će opremiti ovaj kutak. Pored studija, on će napraviti još neke promene, pa će u jednom delu kuće biti izgrađen mini spa-centar. Matiću i njegovoj porodici je bilo veoma bitno da imaju deo za opuštanja, a šta je bolje od spa-centra. Pored saune i džakuzija biće izgrađen i manji bazen.

Kako dalje saznajemo, o enterijeru brine pevačeva supruga.

- Sašine ćerke, kao i supruga veoma su uzbuđene zbog preseljenj­a. Anđelija sa arhitektom radi na uređenju doma, a poseban akcenat se stavlja na dečje sobe koje se rade za njihove princeze - dodaje naš izvor blizak porodici Matić.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Matićem, ali se do zaključenj­a ovog broja nije javljao na telefon. Ovo nas i ne iznenađuje jer važi za jednog od pevača koji najčešće nastupaju, pa je bukiran i mesecima unapred. Upravo to je razlog zašto je Saša Matić proglašen za najboljeg pevača u regionu na MAC dodeli nagrada, koja je ove godine održana u Areni.

Podsetimo, Saša je ranije isticao da mu je porodica na prvom mestu.

- Supruga i ćerke su navikle da zbog posla često nisam kod kuće i razumeju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vreme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno ni drugo jer nikada nisam tu - izjavio je pevač nedavno.

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia