Blic

BEOGRAD SAM ZAVOLELA ZBOG POSLA, A NE ZBOG BANETA

- A.I.

Iako je zbog veze sa Banetom Trifunović­em život sve više veže za našu prestonicu, Tihana tvrdi da je primarni razlog njenog boravka u Beogradu posao.

- Slobodnjak sam i živim gde me posao odvede. Jako volim Beograd, a kombinacij­a Zagreb - Beograd je zapravo idealna. Ne volim dugo biti na jednom mestu - navodi glumica.

Srećom sam uspela da zaustavim auto na vreme, jer bi nastao ozbiljan karambol. Momak koji je išao iza mene uspeo je da smota volan, udario me je u zadnji desni deo auta. Nije se osetilo puno, kad sam izašla videla sam kolika je šteta - priča takođe glumi u seriji „Tajkun”. Dok su se u pojedinim medijima pojavili navodi da je ljubav između glumaca planula upravo na setu pomenute serije, Tihana ne voli da odaje detalje svog privatnog života, ali je kratko prokomenta­risala da li se s Banetom savetuje u vezi sa snimanjem i glumom:

- Mi ne razgovaram­o mnogo o poslu.

S obzirom na uloge kojima posebno skreće pažnju u poslednje vreme, hrvatskoj glumici se smeši zavidna karijera, međutim, postoje određene stvari koje ne bi uradila zarad uloge.

- Nikada ne bih pristala na scenario i da radim sa rediteljem u koga ne verujem - jasnog je stava Tihana, koja sebe ne vidi kao zavodnicu, pogotovo ne kao skromnu zavodnicu, kako su mnogi okarakteri­sali njen lik u „Tajkunu”.

- Ne znam šta znači skromna zavodnica, moraćete mi to objasniti - kroz osmeh je poručila šarmantna glumica. 

„Puno smo razgovaral­i i zajedno dolazili do rešenja. Bjela je divan partner koji mnogo daje, pomaže samim svojim prisustvom“, kaže Tihana

Dušica i ističe da je preživela veliki stres.

- Tresla sam se, nije mi bilo svejedno. Stres je veliki koliko god da sam smirena... Ta devojka je otišla, a sigurna sam da je videla šta se dogodilo. Ona je izazvala saobraćajn­u nezgodu, a faktički ispada da njene krivice nema. Toliko me je bezobrazno isekla da mi je prva misao bila da je jurim, pomislila sam: “Bože, ženo, ubićeš nas”. U momentu kad sam osetila udarac htela sam da joj vidim tablice, ali pošto se kretala velikom brzinom, nisam uspela, tako da je pobegla.

Voditeljka dodaje i da je dečko koji je vozilom udario u nju odmah prišao da vidi da li se dobro oseća i rekao joj da je njegova mama voli. 

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? u ljubavi: tihana lazović i bane trifunović
u ljubavi: tihana lazović i bane trifunović
 ??  ?? nezgoda kod ade ciganlije
nezgoda kod ade ciganlije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia