Blic

ZIDAN: BOJIM SE DA MOJI SINOVI NE POSTANU IDIOTI

Fudbaleri bi na teren izlazili svaka 72 sata, a na istom stadionu bi bilo odigrano više mečeva u istom danu.

-

Blekija traže najmanje 50 miliona evra.

GDE ĆE MITROVIĆ?

U grupi fudbalera čija je tržišna vrednost 25 miliona evra nalaze se Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Luka Milivojevi­ć i Nemanja Maksimović. Sigurno je da Tadić nema nameru da napušta Ajaks u kojem je kapiten, a isto važi i za Milivojevi­ća u Kristal palasu. Naravnom, pod uslovom da ne dobiju nepristojn­u ponudu koja se ne odbija. Mitrović je postao veći od Fulama i prava je šteta da jedan od retkih rođenih napadača čami u Čempionšip­u. Klub iz Londona je uporan da ga zadrži.

Visoko se kotira i Maksimović, kog je Hetafe pre dve godine od Valensije kupio za 10 miliona evra. Nemanja raste iz sezone u sezonu i sigurno je jedan od naših najperspek­tivnijih fudbalera.

Značajan skok u bliskoj budućnosti očekuju i Marko Grujić i Dušan Vlahović. Grujiću na leto ističe pozajmica u Herti i on će se vratiti u Liverpul. Da li će i ostati na “Enfildu”, teško je odgovoriti, ali Englezi za njega traže 18 miliona evra. Na toliko je procenjen i Vlahović, međutim, u Fjorentiin očekuju da će njegova cena nastaviti da vrtoglavo raste i da će brzo vredeti 50-60 miliona evra.

ENGLEZI KAO DA su jedna dočekali da UEFA odloži Evropsko prvenstvo za narednu godinu. Premijer liga je tako pripremila “ratni plan” po koje će se u rekordnom roku odigrati preostalih 92 utakmice koje će se besplatno prenositi.

A, kako će im to poći za rukom? Ideja je da se mečevi odigraju na nautralnom terenu, odnosno na dva ili tri stadiona u delovima države koji su najmanje pogođeni širenjem virusa korone. Naravno, publike neće biti na tribinama, a opasnost po sve će biti umanjena tako što će fudaleri biti smešteni u blizini stadiona na kojima će se igrati. Tako bi se ograničio i broj policajaca, članova TV ekipa i medicinsko­g osoblja...

Britanski mediji prenose da su predstavni­ci Premijer lige razgovaral­i sa prvim čovekom UEFA, Aleksandro­m Čeferinom, koji im je rekao da je završetak nacionalni­h šampionata prioritet.

O LEGENDARNO­M ZINEDINU Zidanu uskoro bi trebalo da se objavi knjiga, u kojoj je, između ostalog, slavni Francuz priznao da je zabrinut za budućnost svojih sinova. Knjigu pod, ne baš originalni­m, nazivom “Zidan”, napisao je francuski novinar Frederik Ermela.

Premijera je zakazana za 28. april, a Zizu je u njoj, između ostalog, komentaris­ao odnosi koji ima sa svojom decom.

- Oni nemaju život kao druga deca. Bojim se da ne postanu idioti. Ne želim da bogatstvo i sve ono što mene okružuje njih odvede na stranputic­u. Želim da budu dobri ljudi - rekao je Zidan.

Luka Jović je fudaler Reala, a njima cena može da se duplira preko noći. Samo je potrebno da dobije priliku kod trenera Zinedina Zidana i da golovima reši utakmicu

 ??  ?? jović je pao sa na miliona evra, ali u realu veruju u njega
jović je pao sa na miliona evra, ali u realu veruju u njega
 ??  ?? roberta firmina i liverpul još pet bodova deli od titule
roberta firmina i liverpul još pet bodova deli od titule
 ??  ?? zidan ima četvoricu sinova: enca ( ), luku ( ), tea ( ) i elijaza ( )
zidan ima četvoricu sinova: enca ( ), luku ( ), tea ( ) i elijaza ( )

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia