Blic

Ivana s dečkom održava formu u kućnoj varijanti

Podršku najboljoj srpskoj atletičark­i pruža dečko Marko, koji je fitnes trener.

-

KADA NE MOŽE na atletsku stazu, Ivana Španović je odlučila da se prirema u kućnim uslovima. Najbolja srpska atletičark­a je primorana da formu održava u zatvorenom, nadajući se da će sve uskoro da prođe i da će se vratiti normalnom životu.

Problem za Ivanu je što je dugo bila povređena i ovaj period bi trebalo da bude jedan od glavnih u njenim pripremama za Olimpijske igre u Tokiju. Takođe, početka atletske sezone je pomeren, odnosno odloženi su svi mitinzi planirani u narednih dva meseca. Ako se Olimpijske igre budu održale kada je i planirano, Španovićev­a će imati problem da tempira skok bez pravog takmičenja. Međutim, kako je njoj, tako je i svim ostalim sportistim­a koji, svako na svoj način, nalaze način da se izbore sa situacijom za koju niko od nas nje bio spreman. Ivana tako održava formu treningom kod kuće, tačnije u dvorštu sa svojim dečkom Markom Vuletom, fitnes trenerom.

S druge strane, Kristijano Ronaldo, petostruki dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najboljeg fudbalera sveta, ozbiljno je shvatio savete lekara da se u kućnoj samoizolac­iji zaštiti od pandemije SARS-COV19 tipa korona virusa.

U rodnom Portugalu, Kristijano Ronaldo se nalazi u kući sa bazenom na krovu i pogledom na okean.

Rešio je da ne izlazi iz luksuzne vile - u njoj se prilično raskomotio, sunča se i kao da uživa, a nabavku obavlja njegova devojka Georgina Rodrigez. Za razliku od Ronalda koji se raspištolj­io samo u kupaćim gaćama, Georgina je u nabavku krenula doterana, u uskoj haljini i sa ful šminkom

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia