Blic

ĐOGANIJEVA: KIJA MI SABOTIRA KARIJERU

-

ona mi je rekla da joj je ponuđen ugovor i da je umešan Đole. On mi je slao poruke i romane i pretio da će mojoj mami da uništi karijeru.

Luna je nakon toga vidno uznemirena rekla da ne može više da bude sudija između oca i majke koji su se razveli pre više od deset godina.

- Taj brak je bio užasan, ja nikada nisam bila srećna. Proklinjem dan kada sam poželela da budem poznata ličnost, ja ovo ne mogu da gledam. Stojim između svog oca i majke i treba da govorim ko je koliko dao, mogu da pričam tri dana ovde. Je l‘ ja treba ovde da budem sudija, neću to da radim - pričala je Luna kroz suze.

Međutim, i pored ovih reči, sukobi su kulminiral­i u toku večeri pa su Anabela i Gagi ponovo ušli u verbalni sukob koji se na kraju završio tako što ju je Gagi gađao flašom.

Takođe Anabela ne krije koliko je nezadovolj­na što se Luna pomirila sa Markom pa je konstatno upućivala niz uvreda na njegov račun, dok joj ni on nije ostajao dužan.

- Ti si dečko narkoman, Luna mi je priznala da te je uhvatila kako konzumiraš narkotike. Šta si postigao u svom životu? Sa 30 i kusur godina nemaš para da završiš

Luna je istakla i koliko ju je povredilo to što je Gagi u jednom trenutku pozdravio njenu suparnicu iz prvog rijalitija Kiju Kockar.

- Nisam htela da kažem, da ne bih pominjala tu ženu, to je ružno, meni Kija Kockar uništava život, šalje fanove da mi saboratira­ju nastupe! Marko je iskulirao Kiju, a ti si je pozdravio. Pričao si o njoj kao da je boginja, da li znaš koliko je mene to bolelo? Nisam htela to da ti zamerim. Ta žena meni napolju zagorčava život. Dva meseca nisam ništa radila jer su slali fanove na nastupe da me sabotiraju. Marko mi je pozajmljiv­ao pare jer nisam imala ništa da jedem, zarađivala sam 200, 300 evra. Moji nastupi su propali, dva meseca sam sedela kod kuće, nisam ništa radila, zbog Kristine Kockar. Bila sam sa njenim mužem, ali njih dvoje rade, on je najbolji čovek na svetu! Imam dokaze za to, gde piše ljudima da me maltreriju, da sam ja to zaslužila. Ja jesam rasturila njen brak, ali nisam nikog ubila - vrištala je Luna na

Gagija.

majci fasadu na kući, sa Lunom si samo iz koristi - urlala je Anabela na Marka, dok joj je on istom merom odgovorio:

- Ti ćeš nešto da mi pričaš, uzimala si pare non-stop od Lune, nisi imala dinara, tražila si svake nedelje po 200, 300 evra da ti da da preživiš.

Ove reči su Anabelu dodatno uzemirile pa je krenula fizički da se obračuna sa Miljkoviće­m, ali ju je obezbeđenj­e smirilo. Dok su jedno drugom nastavljal­i da upućuju uzajamne uvrede i psovke, Luna je ponovo pokušala da smiri situaciju i bila vidno uznemirena. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia