Blic

AKO PRIĐE MARIJI

Rijaliti učesnica Miljana Kulić posvađala se u četvrtak sa Marijom Kulić nakon čega je reagovala policija, a zabranjeno joj je da narednih 30 dana priđe majci.

- B. Janačković

PO ZAKONU O sprečavanj­u nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić, Miljani Kulić je izrečena hitna mera udaljenja iz porodičnog stana, saznaje „Blic“. Miljani je, kako saznajemo, istovremen­o zabranjeno i da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji, a bude li se oglušila o izrečene mere, mogla bi da dobije i zatvorsku kaznu.

Sve je počelo svađom između majke i ćerke, koje su poznate po burnom temperamen­tu, zbog čega je morala da interveniš­e i policija. Posle žestoke svađe, poziv organima reda, nezvanično se saznaje, uputile su i Miljana i Marija. Utvrđivanj­e činjenica o tome šta se tačno odigralo u domu Kulića, nastavljen­o je u prostorija­ma policije gde je bilo posla i za Hitnu pomoć.

- I majka i ćerka su se žalile da imaju zdravstven­e tegobe jer su se uznemirile zbog svađe. Medicinska ekipa Hitne pomoći prvo je intervenis­ala na poziv Marije Kulić, koja se žalila na povišeni krvni pritisak. No, nedugo nakon toga lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Niša došli su na poziv Miljane Kulić, koja je imala gušenje u grudima. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane došlo je zbog para, odnosno jer Miljana previše novca troši na kocku, a potom traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka, Miljaninog maloletnog sina. Tako je bilo i danas, kada je uzavrele porodične strasti morala da smiruje policija - kaže naš izvor. O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad, koji treba da proceni da li je potrebno preduzeti druge mere zaštite zbog činjenice da je Miljana majka maloletnog deteta. Miljana i Marija se nisu oglašavale ovim povodom.

n

 ??  ??
 ??  ?? Marija je zamerila Miljani što troši pare na kocku
Marija je zamerila Miljani što troši pare na kocku
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia