Blic

MAJSTORE PRONAŠLA ZA DESET MINUTA

-

Voditeljka je na društvenoj mreži hitno tražila majstore za serijal koji je uveliko bio u toku, kako sama kaže brzo ih je pronašla.

- Tražili smo samo podopolaga­če. Toliko sam ponosna na moć koju naša emisija ima na društvenim mrežama. U roku od deset minuta od trenutka postavke oglasa, javilo nam se nekoliko ekipa – rekla je Tamara za “Blic”.

da se stopira. Mi celu sezonu imamo veoma detaljno isplaniran­u i dogovorenu, prosto, trebalo je sve odložiti, smeštaj, majstore, sagovornik­e za dvanaest epizoda.

Tamara se porodila na jesen prošle godine, a već u februaru nastavila je da radi sa sve bebom u naručju.

- Mi smo tada prvi put napravili pauzu od pet meseci u poslednje četiri i po godine

koliko radimo ovaj posao. Kada smo nastavili posao, bilo je kao da smo napravili pauzu od mesec dana, toliko smo svi uigrani, trebalo je samo da uklopimo bebu u ustaljen ritam – priča Grujićeva i dodaje da se ćerkica navikla.

- Dok ne prohoda stvarno ne osećamo toliku promenu u snimanju. Ona ima svoj ritam spavanja i hranjenja koji uklapam sa zakazivanj­em snimanja. Imamo “moto home” na snimanju, koja se njoj ne razlikuje u komforu od stana u Beogradu. Samo je na terenu još više na vazduhu. Iskreno da vam kažem manu za sada ne vidim. Bilo je problema u početku kada sam sa suprugom počela da radim, da uklopimo svoje radne navike, ali sada smo već ustaljen i dobro uigran tandem. Ne samo što se poznajemo dobro on i ja, već je cela ekipa gotovo nepromenje­na u svom sastavu godinama. A za ovako osmomesečn­u bebu mislim da je najvažnije da je sa roditlejim­a, gde god oni bili, tako da verujem da uživa više nego da je u jaslama. U stvari ja verujem da sam privilegov­ana što bebu mogu da vodim na posao.n

 ??  ??
 ??  ?? od sada pod maskama i van gradilišta
od sada pod maskama i van gradilišta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia